Татусь Ліндсей Лохан здав її поліції

23 квітня 2010, 14:38

Батько скандальної акторки та тусовщиці Ліндсей Лохан Майкл увірвався до її квартири разом із поліцейськими.

"О боже мій! В мене немає вибору, крім як розповісти це, заради безпеки моєї сестри та моєї власної, "мій екс-татусь" щойно зайшов до моєї квартири наче адвокат диявола з поліцейськими", - написала Лохан у соціальній мережі Twitter, повідомляє "Hollyscoop".

Сам Майкл Лохан підтвердив виданню, що був змушений вдатися до таких заходів, бо непокоївся за свою меншу доньку Алі.

За його словами, у минулий вікенд Ліндсей взяла меншу сестру з собою на музичний фестиваль та дорогою додому гнала "115 миль (185 кілометрів) на годину".


"Я пішов до поліцейського відділку, бо непокоївся через Алі. Я хотів перевірити, як там Алі, я хочу бути впевненим, що із нею все добре. Їй 16 і вона не має бути там! Вона молодша. Я просто хочу бути впевненим, що з нею все гаразд", - каже Лохан.

"Давайте не забувати, що мій батько викрав мене із зали суду, коли мені було чотири роки, й він божевільний", - гарячкує Ліндсей у Twitter.

Ліндсей та Алі Лохан

На це Майкл відповідає, що нічого такого не було і його дуже засмучує, що донька каже такі неправдиві речі.

Наразі ж татусь украй стурбований тим, що тепер вже й меншу його доньку затягує "нічне життя" Ліндсей та її оточення.

Він розповів про намір найближчим часом зустрітися із юристами Ліндсей та обговорити отримання ним опікунства над нею, точнісінько так, як зробив свого часу батько Брітні Спірс.

"Їй потрібна допомога, та я не зупинюся, доки вона її не отримає", - запевняє Майкл.

Як відомо у стосунках Ліндсей із батьком вже давно не все гаразд. Хоча, здавалося, лід трохи розтанув, коли у березні Майкл потрапив до лікарні із серцевим нападом.

Та вже на початку квітня Лохан-старший, стурбований руйнівним способом життя Ліндсей, пообіцяв, у разі потреби, силоміць відправити її до рабілітаційного центру.

Фото aishamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів