Соліст "Metallica" став жертвою московських шахраїв

26 квітня 2010, 18:07
Лідер гурту "Metallica" Джеймс Хетфілд став жертвою шахрайства в одному з московських ресторанів, пише " Life News ".

За вечерю з кредитної картки музиканта ресторан зняв не вісім тисяч рублів, зазначених у рахунку, а 19.

"Джеймс, на жаль, став жертвою шахрайства, яке в останні роки дуже поширене в Москві. Чеки підробляють не гірше, ніж "змінюють" долари", - зауважив промоутер, який супроводжує групу в Москві.

Легендарні музиканти з гурту "Metallica" разом з дружинами вирішили перекусити перед репетицією свого концерту в Спортивному комплексі "Олімпійський".

В одному з московських ресторанів команда замовила кілька м'ясних стейків і овочевих салатів. Загальний рахунок склав близько 8 тисяч рублів. За перекус Джеймс Хетфілд розплатився за допомогою картки.


А за дві години після цього рок-кумир виявив, що з його кредитки знято не 8, а 19 тисяч рублів (майже на 500 доларів більше).

Джеймс Хетфілд став жервтою шахраїв

Хетфілд не полінувався особисто повернутися в ресторан і зажадати від менеджера пояснень. Викликаний співробітник пред'явив знаменитості касовий чек, за яким з Джеймса взяли стільки, скільки і було зазначено в рахунку.

Однак звертатися за допомогою до міліції лідер "Metallica" не став, але карткою в Росії більше не розплачувався.

"Далі Джеймс за все платив готівкою, жадібністю він ніколи не відрізнявся: і за себе, і за музикантів", - зауважили супроводжуючі Хетфілда.

Всього ж музикант "Metallica" побував за три дні в п'яти ресторанах, але страви російської кухні він ніде не просив. Тільки один раз замовив в номері борщ з пампушками.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів