Lady GaGa підсіла на дитяче харчування

28 квітня 2010, 10:01
Епатажна співачка Lady GaGa їсть дитяче харчування. Завдяки такій незвичній дієті вона сподівається залишатися стрункою, пише " The Showbiz Spy ".

Такі харчові уподобання всерйоз непокоять друзів зірки. Вони мають сумніви, що дитячого харчування насправді дає зірці достатньо енергії її для виснажливих виступів.

"Усі хвилюються за GaGа. Вона взагалі не їсть здорову їжу. Прийоми їжі вона заміняє баночками із дитячим харчуванням", - розповіло джерело журналу "Heat".

До речі, нещодавно прокотилися чутки, що Lady GaGa невдоволена власною зовнішністю та збирається боротися із недоліками не лише чудернацькими дієтами, а й за допомогою скальпеля.

"Вона вважає, що надто схожа на чоловіка та проводить години роздивляючись себе. Вона думає про цілу низку косметичних процедур, включаючи зміну форми носа, імплантати у щоки, операцію на грудях, підтяжку дупи та стегон", - розповіло джерело британському журналу "Now", повідомляло "The Showbiz Spy".


До речі, крім химерної дієти, 24-річна співачка також дотримується й целібату - не займається сексом та закликає до цього інших.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів