Тимощук став батьком у квадраті

28 квітня 2010, 14:35

У півзахисника збірної України та мюнхенської "Баварії" Анатолія Тимощука у вівторок у ночі народилися дві доньки. Про це повідомляє "Чемпіон" з посиланням на програму "3 тайм" (ICTV).

За даними джерела, нині дружина Тимощука Надія знаходиться з доньками в лікарні.

Анатолій та Надія Тимощуки
За життя немовлят борються лікарі, оскільки вони народилися передчасно і мають малу вагу. Так, Надія Тимощук була лише на 6-му місяці вагітності.

Як пише "Німецька хвиля", Тимощук пропусти півфінальний матч Ліги чемпіонів з "Ліоном", оскільки був поруч з вагітною дружиною.

Однак гравці "Баварії" присвятили перемогу над "Ліоном" родині свого товариша Тимощука. Про це в інтерв`ю sport1.de розповів президент клубу Улі Хенесс.


"Тепер я можу сказати: у його дружини Надії розірвався міхур плода. Обидві дитини перебувають у небезпеці. Ми сподіваємося, що все буде добре", - сказав він.

У свою чергу прес-секретар Тимощука Віталій Юрченко нічого не каже про народження дітей. Речник лише запевнив, що наразі з дружиною футболіста все нормально.

Оскільки мова йде про питання приватного життя, тому вдаватися у подробиці Юрченко не став. Єдине, що він сказав: "Анатолій вже вдома. У них все нормально, підстав для тривог немає".

Фото з "Німецької хвилі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів