Кеті Холмс стане першою леді, а Джонні Депп вкусить кажана?

30 квітня 2010, 15:13

Актриса Кеті Холмс невдовзі перевтілиться на президентську дружину. Вона зіграє славнозвісну Джеккі Кеннеді в новому американському історичному серіалі.

Пару акторці складе Грег Кіннер, якому дісталась роль 35-го президента Сполучених Штатів, повідомляє "The Daily Mail".

Стрічку буде присвячено становленню політичної династії Кеннеді, та рокам президентства Джона Кеннеді, які завершилися його загибеллю від рук убивці у 1963-му.

Творці фільму не мали жодних сумнівів, запрошуючи саме Кеті, оскільки, на їх думку, "її скромна елегантність вдихне життя у цю роль".


Як відомо, Жаклін Кеннеді, яка пізніше стала дружиною мільярдера Арістотеля Онассіса, вважалася іконою стилю та законодавицею мод, тоді як дружину актора Тома Круза частенько критикують за вбрання, що не відповідає "от-кутюр".

Кеті Холмс стане дружиною президента

Кеті Холмс вже має "серіальний" досвід, оскільки свого часу знімалася у молодіжному багатосерійному фільмі 90-х "Бухта Доусона".

До слова, нещодавно почали ширитися чутки про те, що Холмс збирається подарувати чоловікові ще одне маля, на додачу до 4-річної донечки Сурі.

У несподіваному амплуа глядачі невдовзі можуть побачити й актора Джонні Деппа. Він може зіграти рок-легенду Оззі Озборна, у фільмі, присвяченому його біографії та творчості, пише "The Showbiz Spy".

Подейкують, саме на кандидатурі Деппа наполягає сам колишній учасник "Black Sabbath".

"Оззі подобаються фільми із Джонні, й в ідеалі він хотів, аби саме той зіграв головну роль", - каже джерело, наближене до музиканта.

Депп перетвориться на Озборна?

"Чого мені ще бажати? Першокласний альбом - було б добре. Зняти фільм по книжці, може, аби Джонні Депп мене зіграв - мені б хотілося", - мріяв торік сам Озборн.

Цікаво, якою має бути сума гонорару, аби зірка "Аліси в країні чудес" погодився укусити кажана, так само, як це зробив свого часу сам Оззі Озборн?

Фото "Reuters" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів