В Обами знайшлася своя Моніка Левінскі?

6 травня 2010, 11:27

Схоже, слідом за Біллом Клінтоном начудив і нинішній президент США Барак Обама. Першому темношкірому керманичу Штатів приписуються амурні пригоди з його помічницею.

Службовий роман Обами з 35-річною Верою Бейкер начебто спалахнув під час передвиборчої кампанії до сенату у 2004-му році, повідомляє "The Hollywood Gossip" із посиланням на "National Enquirer"

Хоча сама Вера затято стверджує, що між нею та Обамою "нічого не було", шукачі сенсацій продовжують збирати докази президентської подружньої невірності.

Подейкують, що ціна за компрометуючу інформацію може сягати й мільйона доларів.


Вже поділився спогадами водій лімузину, який відвозив Веру до її з Бараком "любовного гніздечка".

Обамі приписують роман із асистенткою Верою

Він повідомив, що Вера прибула "з будинку друга в округу Колумбія до готелю "George", де, як я дізнався пізніше, Обама збирався провести ніч".

"Він (Обама) чекав у лоббі, доки вона ходила перевдягатися. Проте, наскільки мені відомо, вона не мала номеру в тому готелі, та не збиралася там зупинятися, тож я подумав, що це трохи дивно", - розповів водій, ім'я якого не називають.

А ще якось він відвозив Обаму та Бейкер до готелю, і, на його думку, "було геть не схоже, аби вони збиралися полишити готель тієї ночі".

Як пише "National Enquirer", справа лише за тим, аби одержати відповідний відеозапис служби безпеки готелю, у якому буцімто зустрічалась парочка - і от тоді вже "вибухне скандал".

Фото "The Hollywood Gossip"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів