Канделакі таки розлучилася

6 травня 2010, 12:59

Телеведуча Тіна Канделакі розлучилася після 11 років шлюбу, пише "Комсомольская правда".

Від 23-го квітня цього року Канделакі та бізнесмен Андрій Кондрахін вже офіційно не чоловік і дружина.

Процедура розриву шлюбу пройшла без проблем. Тіна подала заяву на розлучення. Кондрахін не пручався і навіть залишив за Канделакі право керувати процесом розлучення без його участі.

Відповідно до офіційної версії, подружжя розсталося через взаємну втому. Однак про справжні причини розлучення Тіни та Андрія можна лише здогадуватися.


"Тіна не дуже хотіла, щоб інформація про розлучення стала відома публіці. До чого травмувати дітей? Та й з Андрієм вони хотіли розстатися тихо", - кажуть друзі телеведучої.

Нагадаємо, близько року тому Канделакі та Кондрахін, як пише газета, офіційно заявили, що роз'їхалися по різних квартирах.

Тіна з дочкою Меланією і сином Леонтієм, а також мамою Андрія залишилася жити у шикарних апартаментах на Крилатських пагорбах. Водночас Кондрахін зняв собі окреме житло.

Після розлучення екс-чоловік Канделакі, за його словами, "повністю змінив спосіб життя".

"Не читаю світську пресу, щоб не псувати собі настрій. Велику частину часу проводжу у майстерні, яку зняв. Пишу картини. Майстерня - моя територія. Я нікого туди не пускаю. Навіть наші з Тіною діти ще тут не були. Нарешті я займаюся улюбленою справою! І почуваюся щасливим. У червні, можливо, організую виставку картин", - каже сам Кондрахін.

Як зазначає газета, рік тому Канделакі казала про свого чоловіка:

"Ми з Андрієм ніколи економічно не залежали одне від одного. Андрій казав: я, мовляв, маю навчитися жити так, щоб завжди була готова жити сама. Тому що досвід кризи показав: у будь-яких чоловіків, що займаються бізнесом, трапляються економічні зміни. Жінки це дуже важко переживають. Тому що знаходяться на утриманні".

"В Андрія дуже складний характер. Він людина вкрай вільна і творча. Художник за першою освітою. Тому він складно існує в тому графіці, у якому існую я. Ми прийняли рішення жити окремо. Одинадцять років спільного життя - привід добряче все обміркувати. І за наявності сприятливих умов ще раз почати все спочатку", - казала тоді телеведуча.

Фото www.film.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів