Американці обрали найгарячішу дівчину року

10 травня 2010, 13:51

Чоловіче американське видання "Maxim" оприлюднило щорічний ТОП-100 "найгарячіших" дівчат року.

Очолила рейтинг 25-річна американська співачка та композитор Кеті Перрі. Саме вона на думку видання є найсексуальнішою та найталановитішою представницею прекрасної статі, пише "JustJared".

Перрі, яка наразі є нареченою британського коміка Рассела Бренді, оцінювали не лише за зовнішніми та професійними даними.

Принаймні у "Maxim" свій вибір переможниці ТОП-100 мотивують так: "Вона (Перрі) та, хто вчить тебе кататися на скейтборді і свистіти, а також неймовірно виглядає у бікіні".


Кеті Перрі визнали "найгарячішою" дівчиною Америки

Також до трійки "найгарячіших дівчат" потрапили - фотомодель Бруклін Деккер та актриса Зої Салдана.

До слова, минулорічна лідерка рейтингу - дівчина з серіалу "Доктор Хаус" Олівія Вайлд - цього разу опинилася лише на 20-й сходинці.

До десятки ж найспокусливіших жінок увійшли також співачка Ріанна, актриса Меган Фокс та подружка Джорджа Клуні - Елізабет Каналіс.

Знайшлися місця у ТОП-100 і акторкам Єві Мендес (11 сходинка) і Скарлетт Йохансон (14 сходинка), співачці Крістіні Агіллері (18 сходинка), красуні та подружці Лео ДіКапріо Бар Рафаелі (19 сходинка).

Фігурують у списку і актриса Міла Йовович (21 сходинка) та подружка боксера Володі Кличка Хайден Пенетьєррі (30 сходинка).

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів