П'єр Рішар мріє пограбувати банк і згадав, як його лупцював Депард'є

19 травня 2010, 18:00
Почесний гість харківського фестивалю короткометражок французький актор П'єр Рішар розповів про свою не дуже вдалу кар'єру співака, якій зашкодила його забудькуватість.

"Спочатку став актором, потім продюсером. Далі мені здалося кумедним записати пісні. Так і з'явилося три диски. Але виявилося, що, коли я починаю співати, то не можу пригадати слова пісні. Й тому мені довелося припинити заняття вокалом", - зізнався Рішар виданню "Факты и комментарии".

Рішар хотів би пограбувати банк

Згадуючи про співпрацю зі своїм другом та колегою Жераром Депард'є, Рішар зазначив, що йому ні з ким так добре не працювалося.

Проте додав, що стільки стусанів, як під час зйомок "Безталанних", він також ніколи не отримував.

"За сценарієм Жерар давав мені потиличники та бив у обличчя. Було таке відчуття, наче мене гамселять трикілограмовою гирею. А, якщо врахувати, що під час зйомок доводилося знімати й двадцять дублів, й більше, то можете собі уявити, скільки ударів я одержав в обличчя", - поскаржився Рішар.

Відповідаючи на запитання, що б він зробив, якби мав можливість вчинку, про який всі назавтра забудуть, актор чесно відповів:


"Пограбував би банк. Давно про це мрію".

Ще одна заповітна мрія актора, яку він таки збирається втілити - це зіграти чеховського дядю Ваню. Спершу він має намір зіграти цю роль у вузькому сімейному колі, а вже потім - у невеличкому театрі в Парижі. Росія ж цієї вистави ніколи не побачить.

"Я ніколи не насмілюся зіграти цю роль у Росії. Надто з великою повагою ставлюся до творчості Чехова, аби братися за його героїв, не будучи впевненим в тому, що мені це справді по силах", - сказав Рішар.

З нагоди нещодавнього Дня перемоги французький гість оповів свій перший дитячий спогад про війну.

"Я стою на дорозі й бачу мотоцикл із двома німцями, що під'їжджає. Вони зупинилися, вийшли та пригостили мене шоколадкою. А коли поїхали, мати підбігла, викинула цей шоколад й дала мені потиличника", - згадував він.

Розповідаючи про свої досягнення у виноробстві, Рішар визнав, що більшу частину робіт виконує його сестра та розповів, що інколи у ньому сперечаються актор та винороб.

"Наприклад, як актор я кожен ранок зустрічаю з думкою: "Аби лише не було дощу", а як винороб прокидаюся та думаю: "Дай Боже, аби сьогодні пішов дощ"?", - розповів Рішар.

Нагадаємо, вино власного виробництва Рішар не забув прихопити до Харкова, куди завітав у суботу з нагоди фестивалю "Харківський бузок". За пляшечку напою від "Високого блондина" правили 150-230 гривень.

Фото "Фактов и комментариев"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів