Колишню "Міс Росія" затримали через наркотики

20 травня 2010, 11:10

У Нью-Йорку затримана колишня володарка титулу "Міс Росія-98" та півфіналістка конкурсу краси "Міс Всесвіт" Ганна Малова.

38-річну жінку звинувачують у зберіганні наркотиків, підробку медичних рецептів та спробу видати себе за нішу особу, повідомляє "My Fox NY".

Співробітники наркоконтролю затримали Малову, коли та виходила з аптеки.

За словами фармацевта, росіянка ніби то вкрала бланки рецептів і сама написала на них назви сильнодіючих знеболюючих препаратів. Після чого Ганна пішла до аптеки, де представилася лікарем і попросила видати їй ліки.


До речі, з'ясувалося, що Малова дійсно має медичну освіту. Однак жінка не може працювати за цією спеціальністю у США, оскільки немає відповідної ліцензії.

"Міс Росія-98" Ганна Малова потрапила до рук американської поліції

Росіянка не вперше потрапляє до рук поліції. Так, три місяці тому Ганну вже затримували за спробу придбати наркотичні речовини в аптеці. Однак тоді жінку відпустили.

Ганна Малова отримала перемогу у конкурсі "Міс Росія" ще у 1998-му році. Тоді ж вона дійшла до півфіналу "Міс Всесвіт".

Незабаром дівчина переїхала жити до Нью-Йорку. Подейкують, що Малова жила за рахунок коштів, які їй виділяв її коханець Джордж Сорос.

Та, стосунки з мільярдером у Ганни тривали не довго. Але вони принесли росіянці власний маєток та велику кількість діамантів.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів