Lady GaGa бавиться екстазі та забороняє кохатися

25 травня 2010, 10:43

Епатажна співачка Lady GaGa зробила шокуючу заяву - час від часу вона вживає екстазі, а під час творчого процесу їй допомагає віскі із цигаркою.

Про все це вона розповіла під час інтерв'ю "Times Online".

"Трошки MDMA (екстазі) зрідка - це ще нікого не вбило, але я справді не захоплююся наркотиками. Кокаїну я більше не торкаюсь", - зізналася зірка.

Цигарками співачка, за її словами, намагається не захоплюватись, бо береже голос.


"Я не палю. Ну добре, може, одненьку цигарку - під віскі - коли працюю, бо це робить мій мозок трохи вільнішим", - розповіла GaGa.

"Я зовсім не можу контролювати свої думки, я страждаю. Але мені це подобається. Лорка сказав, що страждати - це добре. Мої думки безупинні - але й музика також", - додала артистка.

Через шалений розклад співачка нерідко страждає від сильного серцебиття та "не має багато часу на їжу".

"Я не палю. Ну добре, може, одненьку цигарку - під віскі..."

Як відомо, утримується Lady GaGa й від сексу. Змушує вона забути про любощі і своїх танцюристів - принаймні, на час концертного туру, повідомляє "The Daily Star".

"Вона чітко дала зрозуміти усім своїм танцівникам, що їм не дозволено займатися сексом під час туру. Вона хоче, аби ті викладалися на 100% на сцені, тож не бажає, аби вони витрачали енергію на забавки у ліжку ", - розповів співбесідник видання.

За його словами, вибаглива зірка хоче, аби сексуальні сцени під час її виступів виглядали якомога більш природними.

"Вона сказала своїм танцівникам, що вони одружені із нею, тож мають бути повністю відданими гастролям", - додало джерело.

Фото "CelebrityRush"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів