Дженіфер Лопес затримали у російському аеропорту

25 травня 2010, 14:22

У понеділок топ-модель Наомі Кемпбелл відсвяткувала у Москві своє 40-річчя. Співачці та актрисі Дженіфер Лопес, яка прилетіла на день народження із чоловіком, довелося дві години просидіти у московському аеропорту через проблеми із багажем.

Причиною затримки став раритетний ніж, що його вирішив захопити із собою на святкування чоловік зірки, Марк Ентоні, повідомляє "LifeShowbiz".

Сама іменинниця разом із коханим Владиславом Дороніним гостю в скруті не залишила, дочекалася багажу разом із нею. З аеропорту запрошені їхали на броньованих "Rolls-Royce". Начебто, на цьому наполягла сама Джей Ло.

До вечірки Лопес та Кемпбелл чепурилися разом, заздалегідь замовивши до номеру Дженіфер стиліста та масажиста.


З нагоди свого ювілею Кемпбелл вирішила влаштувати благодійний бал. Тож гостям довелося викласти від 3 до 6 тисяч євро, аби мати змогу особисто привітати Наомі.

Серед гостей були тусовщиця Ксенія Собчак, співачка Валерія з Йосипом Пригожиним, шоумен Андрій Малахов, дизайнер Валентин Юдашкін та співачка Аніта Цой.

Дженіфер Лопес з коханим побували на дні народженні Наомі Кемпбелл

Благодійний бал на підтримку бідних жінок обійшовся Дороніну та Кемпбелл у 4 мільйони доларів.

Обслуговували свято 70 кухарів, 130 офіціантів та 150 співробітників охорони.

Іменинниця запалювала на танцполі із коханим Владиславом Дороніним під музику улюбленого гурту "Duran Duran". Наомі була, як ніколи, весела та приязна, особисто привіталася із кожним гостем.

Сподобалась вечірка й Дженіфер Лопес.

"Тут дуже елегантно. Москва взагалі дуже елегантне місто", - поділилася вона з одним з присутніх на вечірці.

Після балу для 150 гостей було влаштовано afterparty в одному з московських ресторанів. Їх частували тортом у вигляді подіуму та російською горілкою. Щоправда, платив кожен за себе. Завершилася гульня лише о четвертій ранку.

Фото "LifeShowbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів