Спірз обскубала волосся і мріє заморозити своє тіло

25 травня 2010, 18:35

Подейкуюють, що від запального характеру співачки Брітні Спірз вкотре постраждала її зачіска. Під час відпочинку у Диснейленді ексцентрична зірка посперечалася зі своїм екс-бойфрендом Джейсоном Тревіком й, у якості останнього аргументу, відрізала собі волосся.

Після сварки ридаюча поп-принцеса замкнулася у готельному номері. Потім Брітні звеліла принести їй ножиці й заходилася різати свої коси, повідомляє "The Gossip Cop" із посиланням на "In Touch".

Від рештків зачіски Брітні навіть забився унітаз, засвідчило джерело.

Ще однією незвичною забаганкою ексцентричної співачки стала ідея кріогенного заморожування.


Спірз мріє про те, аби після смерті її заморозили, й коли-небудь вона змогла б повернутися до своїх шанувальників. На це її надихнула чиясь оповідка про те, що таким чином було заморожено Волта Діснея, повідомляє "The Sun".

"Бріт знайшла це настільки цікавим, що провела більшу частину подорожі до Диснейленду на День матері, вивчаючи цю тему в інтернеті, доки няня гуляла з хлопчиками парком", - розповів приятель співачки.

"Вона розглядала можливість перетворення свого попелу на діаманти, коли помре, проте зупинилася на шансі повернутися до життя у майбутньому", - додав він.

Брітні настільки захопилася цією ідеєю, що навіть вкласти гроші у компанію, яка займається кріогенним заморожуванням. Проти цього начебто не заперечує й суворий тато Джеймі, який наразі опікується життям та фінансами співачки.

"Джеймі з радістю дозволяє Бріт мати невеличкі захоплення, особливо коли це означає, що вона спокійно сидітиме в інтернеті або дивитиметься канал "Discovery". Тож якщо вона хоче інвестувати гроші у кріогеніку - добре, ми говоримо лише про 350 тисяч доларів. Проте, якщо це буде більше, він може передумати", - зазначило джерело.

До речі, нещодавно Спірз викинула 5 тисяч доларів на нове татуювання - червоненьку корону на сідниці, повідомив сайт "MusicRooms".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів