"Плагіатор" Рибак зламав кінцівку і начудив у туалеті?

31 травня 2010, 13:11

Переможця "Євробачення-2009" Александра Рибака нагородили "Срібною калошею". Приз за плагіат співак одержав від московської радіостанції "Серебрянный дождь".

За рішенням журі, саундтрек Рибака до фільму "Чорна блискавка" надто скидається на пісню гурту "Aerosmith" "I don't want to miss a thing", пише "Life-Star".

Власне, останнім часом Александра переслідують негаразди. Напередодні свого виступу на цьогорічному "Євробаченні" Рибак, розчарований якістю звуку, загатив рукою про стіні й одержав перелом. Тож виступати артистові довелося із лангеткою на правиці, повідомило "Life News".

Рибак поламався на "Євробаченні"

Щодо чуток з приводу нетрадиційної орієнтації артиста, свіженьку плітку підкинула цьогорічна переможниця "Євробачення", німкеня Лєна Майєр, пише "Экспресс-газета" з посиланням на німецький "Bild".


"Вони весь час зачинялися разом у туалеті. Тепер я знаю, що вони там робили, вони цілувались", - "здала" колегу Лєна, коментуючи репліку свого продюсера про те, що Рибак добре цілується.

Нагадаємо, заяву що він "по хлопцях" Александр буцімто зробив під час білоруської вечірки на честь "Євробачення" та на своїй сторінці у Facebook. Пізніше цю інформацію спростував прес-аташе Рибака.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів