Пресняков нарешті одружився. ФОТО

7 червня 2010, 10:30
Російський співак Володимир Пресняков-молодший таки одружився з рудоволосою артисткою Наталею Подольською.

Парочка, яка кілька років перевіряла свої почуття у цивільному шлюбі, цієї суботи нарешті офіційно зареєстрували свої стосунки, пише "Комсомольская правда".

Володя та Наташа намагалися засекретити своє весілля. Однак журналістам таки вдалося потрапити на гуляння молодят.

Весілля Преснякова і Подольської було у класичному стилі. Так, напередодні одруження Наталя, як і годиться, провела ніч в одному з московських готелів окремо від нареченого.

Наступного дня співак заїхав за коханою, щоб повезти її до РАГСу.


Пресняков і Подольська

"Спочатку ми хотіли влаштувати для Володимира випробовування - призначити величезний викуп за нашу Наташу. Але потім все ж таки вирішили віддати її без бою: вони й так надто довго чекали цього дня", - розповіли подружки нареченої.

Під час церемонії Наталя та Володимир обмінялися обручками з білого золота та з діамантами. До слова, наречена вирішила залишити за собою власне прізвище.

У дружки закохані хотіли взяти своїх найкращих друзів - Леоніда Агутіна та Анжеліку Варум. Але саме у ці дні пара була на гасторалях, тож молодята вирішили обійтися без свідків.

Після реєстрації шлюбу Подольська та Пресняков запросили гостей у невелике шатро, що його було встановлено у внутрішньому дворі РАГСу.

Близько 7-ої вечора молодята приїхали святкувати весілля до одного з московських ресторанів на пароплаві. Там на Володю та Наталю чекали близько 110 гостей. Їх пригощали королівськими креветками, білою рибою з грибами, медальйонами з яловичини та з м'яса ягняти.

За музичну програму вечора відповідав гурт "Моральний кодекс".

Не обійшлося на весілля й без казусів. Коли молодята виходили зустрічати чергового гостя, Подольська оступилася і впала. Однак Володимир одразу ж прийшов на допомогу коханій.

Нагадаємо, два роки тому парочка вже зіграла весілля у Лас-Вегасі. Однак це була лише репетиція, оскільки за російськими законами це свідоцтво про шлюб вважається недійсним.

Фото "Комосомолськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів