Собчак видала "Енциклопедію лохів"

8 червня 2010, 17:16
Російська білявка Ксенія Собчак у понеділок в Санки-Петербурзі презентувала свою нову книгу "Енциклопедія лоха", пишуть " Дни.ру ".

У ній представлена "періодична лохісистема імені Ксенії Собчак". Як і годиться, від гострої на язик телеведучої дісталося багатьом російським зіркам.

Зокрема, Ксюша розділила "лохів" на види, давши кожному з них ім'я ("Лох сріблястий", "Лох-землерийка"), описала їхні звички і місця масового скупчення.

Не менш жорстокі і стьобні люстрації до книги зробив художник Андрій Бартєньєв.

На думку Собчак, "лохи" є скрізь, але в Росії їх більше. Але під час презентації книги білявка не стала назвати ім'я конкретних "лохів".


А от у самій книзі Ксюша не стримується у висловлюваннях:

"Багато персонажі, яскраво блиснувши відразу в декількох розділах нашої лохосистеми, не забувають між справою виступити і в номінації "Упоительный Лох". Така жінка-лебідь Анастасія Волочкова. Як, поза сумнівом, багатьом відомо, деякий час тому між нами трапилася драматична колізія, відома як" трикутник почуттів".

Обкладинка та ілюстрація з книжки Собчак

"Коли Настя стала приділяти моєму молодому чоловікові боязкі знаки уваги, то першим компроматом, виявленим мною в його мобільному телефоні, були sms-ки вельми поетичного характері, щось на кшталт: "Подивися, зійшло сонце! Нехай цей день буде наповнений радістю і щастям для тебе! Нехай це щастя принесе тобі ще більше кохання ". Смачний приклад жіночої самовідданої ніжності, ні найменшого натяку на еротизм. Дуже, дуже красиво і нарядно", - згадує Собчак у книзі.

Сама Волочкова досить спокійно поставилася до згадки свого імені в "Енциклопедії лоха".

"Думаю, це чергова спроба зробити собі ім'я, знущаючись над відомими людьми. З полегшенням дізналася, що про мене в цій "Енциклопедії" всього пара рядків. Мабуть, Волочкова вже не настільки збуджує Ксенію", - заявили Волочкова у коментарі "Комсомольской правде".

Головним критерієм "нелошизма" Собчак називає "вірність собі". Прикладом "нелоха" вона назвала телеведучого Івана Урганта.

До слова, це не перший літературний досвід Ксюші. У 2006-му році телеведуча випустила книгу "Стильні штучки", а в 2007-му була видана її книга у співавторстві з Оксаною Робскі "Як вийти заміж за олігарха".

Фото з сайту "Косомолськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів