Земфіра ховає загиблого брата

15 червня 2010, 12:18

У вівторок в Уфі співачка Земфіра ховає рідного брата. Старший брат зірки Раміль Рамазанов загинув уночі 13-го червня, пише "Life News".

Земфіра разом з близькою подругою акторкою Ренатою Літвіновою прибула в Уфу, щоб попрощатися з 43-річним загиблим братом.

Повідомляється, що старший брат співачки потонув під час нічного підводного полювання.

Трагедія сталася у неділю, о 2.30 ночі. Раміль із 20-річним сином Артемом та його дівчиною вийшов на ріку Уфа. Сім‘я займалася підвідним полюванням.


Як розповіли очевидці, Раміль переодягся у гідрокостюм, узяв підводну рушницю і ліхтар і занурився у воду. За якийсь час світло ліхтаря згасло, і більше чоловік з води не виплив.

Земфіра та її старший брат Раміль

Син дві години чекав, коли батько випірне. Однак, не дочекавшись, Артем пішов додому і повідомив про те, що трапилося, матері.

За дві години тіло Раміля Рамазанова підняли нагору рятувальники мобільного пошуково-рятувального загону. Як з'ясувалося, він зачепився за гілки дерев і не зміг вибратися.

Похорон Рамазанова мав відбутися у вівторок в Уфі.

Старший брат відіграв важливу роль у становленні Земфіри як співачки. Ще школяркою саме під його впливом Зема раптово захопилася роком, слухаючи "Black Sabbath" і "Queen".

Нагадаємо, менше року тому Земфіра вже пережила одну особисту трагедію. На 78-му році життя помер її батько Талгат Талхович Рамазанов. Тоді Земфіра скасувала всі гастролі.

Фото "Life News" та "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів