Для фанатів "Секс і місто" створили цифровий клатч

16 червня 2010, 16:46

Закоханим у гламур та кіно присвячується.

Прихильниці серіалу "Секс і місто" тріумфують!

Не встигнувши сходити на другу частину фільму за мотивами популярного сіткому, вони отримали в подарунок потужного і гламурного друга.

Тобто, по суті, виконали заповітну мрію героїнь "Сексу і міста".


Зараз завдяки співпраці компаній HP, Warner Bros. Entertainment і американського дизайнера Вів’єн Там (Vivienne Tam) прекрасні пані можуть підкреслити свій стиль не лише завдяки бездоганному макіяжу, дизайнерському одягу і кучерявому той-тер’єру.

Гаджет може стати зразком стилю у XXI-му столітті, особливо якщо цей гаджет виглядає, як новий міні-ноутбук HP Vivienne Tam.

Дебют "метелика" (так позаочі називають цей ноутбук) відбувся на нью-йоркському тижні моди. Дана серія вийде обмеженою кількістю екземплярів.

Дизайн пристрою був розроблений відомим американським дизайнером Вів’єн Там за мотивами китайської казки "Закохані метелики" - пронизливої історії про натхнення і свободу.

Малюнок нанесено на пристрій шляхом аерографії, яка значно подовжує термін його експлуатації.

Спеціально для цієї моделі були розроблені фонові зображення робочого столу, а також піктограми, які роблять користування Windows 7 Home Premium ще приємнішим (хоча куди вже приємніше).

"Цифровий клатч" (а інакше цей ноутбук не назвеш) обладнаний яскравим дисплеєм LED Brightview Infinity з діагоналлю в 10,1 дюйма і практично повнорозмірною клавіатурою – 93% від стандартного розміру.

Батарея ноутбуку дозволить безперервно працювати протягом 5,5 годин.

Постачається пристрій з оперативною пам'яттю в 2 Гб і жорстким диском до 320 Гб.

Вся ця краса уміщається у корпусі вагою 1,2 кг і товщиною всього 3 см. Для дамської сумочки краще не вигадаєш.

"Мені як дизайнерові завжди було цікаво поєднувати, здавалося б, несумісне – контрастуючі світи", - пояснює Вів’єн.

"Проте комп'ютер сьогодні – це більше, ніж просто інструмент, це атрибут сучасного життя. Тому мені здалася природною ідея поєднання світу високої моди зі світом високих технологій", - каже Вів’єн.

Разом з ноутбуком постачаються додаткові аксесуари, витримані в даній тематиці, а саме: чохол з мікроволокнистої замші й опціональна бездротова миша Butterfly Lovers.

Також пристрій постачається в унікальній упаковці дарунку.

Гаразд, менше слів, більше діла! Дивимося, як "цифровий клатч" HP Vivienne Tam допомагає героїням серіалу "Секс і місто". Дивимося і хочемо собі такий самий!

Фото надані РА "ОК-Інтернет"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів