Жінка Лужкова переплюнула Опру Вінфрі

17 червня 2010, 15:39

Видання "Forbes" склало рейтинг найбагатших жінок світу, які "створили себе самі", пише "Українська правда. ЖИТТЯ". У першу трійку потрапила дружина мера Москви Юрія Лужкова Олена Батуріна, вона отримала "бронзу".

Мільярдерка дружина Лужкова стала третьою найбагатшою жінкою

Кар'єра однієї з найбагатших пані Росії колись розпочалася з посади робітниці на фабриці. Нині Батуріна займається нерухомістю, і її статки оцінюють у 2,9 мільярда доларів.

До слова, за допомоги Батуріної у 2009-му було оновлено славнозвісний пам'ятник радянської епохи - "Робітник та колгоспниця". Реконструкція обійшлася у 100 мільйонів доларів.

А найбагатшою жінкою планети визнано китайську бізнес-леді У Яцзюнь.


На другому місці знаходиться іспанка Розалія Мера, засновниця славнозвісного бренду одягу "Zara". А четверте посіла Доріс Фішер, що у 1969-му разом із чоловіком започаткувала модну мережу "Gap".

Королева медіа-імперії Опра Вінфрі посіла шосте місце.

На 14-й сходинці опинилася письменниця Джоан Роулінг. Цікаво, що вигадуючи історію про Гаррі Поттера, матір-одиначка животіла в Единбурзі на соціальну допомогу. І, як Джоан пізніше розповідала журналістам, вона навіть замислювалася про самогубство, писали у "Forbes".

Фото "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів