Принцеса Швеції після анорексії вийшла заміж за простолюдина

21 червня 2010, 07:32

Кронпринцеса Швеції Вікторія здолала анорексію і взяла шлюб зі своїм колишнім тренером з фітнесу Даніелем Вестлінгом.

Королівське весілля зіграли у суботу 19-го червня у кафедральному соборі Стокгольма, пише "The Examiner".

32-річна Вікторія познайомилася із нині 36-річним Вестлінгом 8 років тому, коли займалася у тренажерному залі, що належав Даніелю.

Зрештою Вестлінг став тренером принцеси з фітнесу. На той час чоловікові належала компанія "Balance Training", яка володіла трьома спортзалами у центрі Стокгольма, однак титулів за Даніелем дотепер не значилося.


Принцеса Вікторія "подарувала" титул своєму тренеру з фітнесу

У лютому 2010-го року Вестлінг пережив трансплантацію нирки, однак встиг прийти у форму до власного одруження.

Церемонію весілля провів архієпископ Андерс Вейрід. А коли молодята обмінювалися обручками, і Вікторія, і Даніель просльозилися від надлишку почуттів, пише "The Epoch Times".

Вікторія та Даніель взяли шлюб у той самий день, що й батько принцеси, нинішній король Швеції Карл Густав XVI з королевою Сильвією у 1976-му році.

У день весілля спадкоємиця престолу, Вікторія одягла фату та тіару, яку її мати королева Сильвія та мати Карла Густава принцеса Сибілла одягали кожна на своїх весіллях.

На весіллі Вікторії були присутні понад 1000 членів сім'ї, друзів та представників європейських королівських родин, в тому числі королева Іспанії Софія, король Гаральд і королева Соня з Норвегії; королева Нідерландів Беатрікс; принцеса Марта Луїза з Норвегії та її чоловік Арі Бен; принцеса Лорентьєн та принц Константін, а також кронпринцеса Голландії Мері та кронпринц Данії Фредерік.

Також близько півмільйона простих людей вийшли на вулиці столиці Швеції, аби подивитися на весілля Вікторії.

Принцеса Вікторія та фітнес-принц Даніель

Нагадаємо, що коли Вікторія та Даніель зустрілися вперше, принцеса саме відходила від анорексії - у 1997-му році вона пройшла курс лікування.

За рік до того преса почала спекулювати на темі анорексії спадкоємиці шведського престолу. Врешті Вікторія вирішила поступити до коледжу Єльського університету в США, де вона могла вчитися і отримувати медичну допомогу за відносної анонімності.

У 2002-му році Вікторія вголос заговорила про свою боротьбу з анорексією.

"Я почувалася, наче потяг, що прискорюється і постійно їде вниз. У мене були розлади харчування і я знала про це, мені було дуже боляче. Я справді ненавиділа те, як я виглядала, якою я була... Мене, Вікторії, не існувало. Мені здавалося, що все у моєму житті і навколо мене контролювали інші люди. Єдине, що я могла контролювати, - їжа, яку я поглинала", - розповідала принцеса.

Нині ж Вікторія одужала і перебуває у доброму здоров'ї.

Нагадаємо, у принцеси Вікторії є молодший брат, 31-річний принц Карл Філіп, та сестра, 28-річна принцеса Мадлен.

Фото YouTube via DJMager456 з сайту "The Examiner"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів