Джуд Лоу став найстильнішим татусем року

21 червня 2010, 12:39
Голлівудський актор Джуд Лоу обійшов Джонні Деппа та Девіда Бекхема у рейтингу найсильніших зіркових татусів.

У США кожної третьої неділі червня відзначають День батька. Цього року це свято святкувалося всоте. Тож одразу кілька видань вирішили скласти рейтинги найкращих татусів серед знаменитостей.

Так, сайт "My Celebrity Fashion" за допомогою голосування своїх відвідувачів визначив найстильнішого батька року, пише "The Female First".

Ним виявився актор Джуд Лоу. У свої 37 років кінозірка встиг обзавестися чотирма діточками - трьома від екс-дружини Седі Фрост, а нещодавно ще й донечкою від моделі Саманти Берк.

Друге місце рейтингу посів не менш відомий татусь Джонні Депп. Зірка "Піратів Карибського моря" виховує з коханою Ванессою параді 11-річну доньку Лілі-Роуз та 8-річного сина Джека.


Джуд Лоу не забуває приділяти увагу своїм дітям

"Бронзу" серед найстильніших татусів отримав футболіст Девід Бекхем. Спортсмен та його кохана "екс-перчинка" Вікторія Бекхем мають трьох синів.

Також до списку потрапили Роберт Дауні-молодший, чоловік співачки Гвен Стефані - Гевін Россдейл, екс-чоловік Мадонни - Гай Річі та Вілл Сміт.

До слова, Джуд Лоу став переможцем ще й серед татусів, зображених на екрані. Так, за його роль у фільмі "The Holiday", 2006-го року випуску, проголосувало 16% відвідувачів порталу "Love Film".

Щоб визначити найкращих екранних батьків портал опитав понад 1500 осіб, пише "The Digital Spy".

У цьому списку також значаться екранні батьки, зіграні Віллом Смітом, Джорджем Клуні, Брюсом Віллісом та іншими.

Найцікавіше, що до трійки лідерів потрапив навіть герой Дарт Вейдер з фільму "Star Wars".

Фото "Geniusbaby"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів