Камерон Діаз любить "первісний" секс

22 червня 2010, 12:50
Американська актриса Камерон Діаз розповіла, що любить "первісний" секс та про те, що рідко відмовляє чоловікам.

У відвертому інтерв'ю журналу "Playboy" актриса заявила, що сексуальний потяг до жінки аж ніяк не робить з неї лесбійки, пише "The Daily Mail".

"Сексуальність та кохання можуть бути різними речами. Мене може сексуально приваблювати жінка, проте це не означає, що я хочу закохатися у жінку", - сказала Камерон.

"Якщо я буду із жінкою у сексуальному плані, це не означає, що я лесбійка. Ми чіпляємо ці обмеження та оцінки на людей, але це важко визначити", - зазначила акторка.

Також зірка зізналася, що їй до вподоби "первісний" секс - "щось на кшталт "Закинь мене через плече. Ти чоловік, я жінка".


"Я люблю фізичний контакт. Я маю торкатися свого коханця, завжди", - розповіла Діаз.

У розмові з журналістами акторка спростувала чутки щодо свого роману із бейсболістом Алексом Родрігесом й заявила, що їй до вподоби бути самотньою.

"Я мала стосунки починаючи з 16 років. В останні три роки я прийняла свідоме рішення не залишатися у стосунках стільки, скільки хочу", - сказала Камерон.

Втім, актриса зізналася, що чоловіки до неї "підкочуються" нечасто.

"Я ніколи не "закриваюсь" від жодного чоловіка, який запрошує мене, якщо він не повний нікчема", - запевнила вона.

"Чоловікові складно запросити таку дівчину як я - не тому, що я вважаю, що я супер-особлива або щось ще. Просто я гадаю, що чоловіки залякані", - зазначила акторка.

Згадавши свого колегу та колишнього коханця Джастіна Тімберлейка, Камерон назвала його "справді талановитим та смішним".

"Ми дорослі. Звісно, ми змогли працювати разом. Пройшло три роки відколи ми розлучилися", - запевнила Діаз.

Як відомо, колишні коханці плідно попрацювали під час зйомок стрічки "Поганий вчитель". Тоді ж ходили чутки, що Камерон не проти знов заарканити Тімберлейка, який наразі зустрічається із Джессікою Біль.

А нещодавно Діаз зізналася, що не збирається заводити дітей.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів