Роберт Паттінсон є нащадком Дракули

24 червня 2010, 12:25
Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон , який переконливо зіграв роль закоханого вампіра, насправді належить до роду вампірів, стверджують фахівці з генеалогії.

Виявилося, що 24-річний британський актор є далеким родичем жорстокого правителя Трансільванії ХV сторіччя Влада ІІІ Дракули.

Про це повідомляє "Reuters" із посиланням на сайт генеалогічних досліджень "Ancestry.com".

Саме він у 1897-му році надихнув письменника Брема Стокера на створення образу наймогутнішого з вампірів - Графа Дракули.

"Без жодної містики та магії, ми знайшли дещо від королів та вампірів, приховане у житті Паттінсона - що робить його історію такою ж надзвичайною, як і та, яку він грає на екрані", - зазначила фахівець з генеалогії Анастасія Тайлер.


Паттінсон - нащадок Дракули?

"Прослідкувати зв'язок від родини Паттінсона до Влада було складним дослідженням, проте факти, які ми розкопали, є прекрасним супроводом до "Сутінкової саги"", - додала вона.

Цікаво, що Паттінсон та Влад, відомий також як Палій, пов'язані між собою через британську королівську родину, тож, вочевидь, у принцах Вільямі та Гаррі також тече трохи вампірячої крові.

До слова, Паттінсон не єдина зірка, що має незвичайних предків. Торік виявилося, що актриса Емма Уотсон, що зіграла юну відьму Герміону Грейнджер у "Гаррі Поттері", пов'язана із жінкою, яку в XVI сторіччі звинувачували у чаклунстві.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів