Альберта Гора звинувачують у сексуальних домаганнях

24 червня 2010, 15:02

54-річна масажистка з Портленда звинувачує колишнього американського прем'єра Альберта Гора у сексуальних домаганнях.

Політик начебто клеївся до жінки, ім'я якої не розголошується, під час сеансу масажу у 2006-му році.

Інцидент буцімто стався 24-го жовтня 2006-го року у готелі "Lucia", де політик зареєструвався як "містер Стоун".

Саме тоді Гор якраз мав виступити у Портленді із промовою щодо змін клімату, повідомляє "The Associated Press" із посиланням на "The National Enquirer".


Зі слів масажистки, під час виконання нею абдомінального масажу, політик застогнав та забажав, аби жінка спустилася нижче. Далі він нібито вхопив її за руку й потяг до свого причинного місця.

Постраждала стверджує, що Гор намагався зайнятися з нею сексом та пестив її, доки їй не вдалося випростатися з його рук.

Альберт Гор мацав літню масажистку?

Масажистка звернулася до поліції, проте згодом, не схотівши, аби правоохоронці розпитували її, сама наполягла на припиненні розслідування.

Жінка пояснює, що тоді побоялася, що історія перетвориться на "публічну виставу", внаслідок чого постраждає її репутація.

У січні 2009-го року масажистка передумала, й знов поскаржилася на кривдника. Втім, поліція вирішила, що доказів задля подальшого провадження у цій справі недостатньо.

Речниця поліції Портленду повідомила, що у червні 2010-го жінка забажала одержати копію її заяви, аби звернутися до преси.

Речник Гора та його дружини, які 1-го червня оголосили про своє розлучення, відмовився від коментарів на цю тему.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів