Ван Дамм побив свою українську музу і розгромив готельний номер

2 липня 2010, 11:38
Американський актор Жан-Клод Ван Дамм зчинив бешкет у готелі та відлупцював свою українську подругу Альону Каверіну.

Парочка, що мешкала в одному з чотиризіркових київських готелів, зчинила колотнечу в номері близько третьої години ночі, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Увійшовши до номеру, черговий менеджер та охоронець побачили потрощені двері та побиті шибки. Синці ж на обличчі коханої дівчини супергероя не могли приховати навіть її темні окуляри.

Каверіній довелося викликати швидку. Втім, від госпіталізації Альона відмовилася, мовляв, в неї віза відкрита, й наступного дня вони мають вилітати на відпочинок.

Наступного дня солодка парочка таки разом виїхала з готелю й попрямувала до аеропорту.


Збитки від нічного погрому оцінюють у 30 тисяч гривень, й це вже не перший Ван Даммів бешкет у Києві. Деякі столичні готелі навіть зарахували підстаркуватого супермена до списку "нон-грата".

Ван Дамм побив українську коханку

Однією з можливих причин колотнечі називають ревнощі дівчини, які актор сприймає як зазіхання на свою свободу. Адже й до бійки зіркові пожильці не дуже мирилися.

Так, Ван Дамм роздавав автографи наліво й направо, фотографувався та фліртував. Не зважаючи на Альону, що казилася, напівжартома запрошував до своїх апартаментів гарненьких шанувальниць.

"Вона увесь час намагалася розігнати оточуючих - просила не турбувати або підійти пізніше. Було видно, що вона його дуже ревнує... Її не можна назвати дуже привітною. На відміну від Ван Дамма, Альона доволі закрита, стримана людина", - розповів один зі співробітників готелю.

Щовечора парочка відпочивала у клубах та ресторанах, до номеру верталися поночі, й Ван Дамма бачили добряче напідпитку.

"Ви думаєте, мені поталанило більше, ніж іншим? А так воно і є, особливо із ним", - ще нещодавно писала криворізька муза на своїй сторінці в "Одноклассниках".

А сам Ван Дамм називав Альону "хорошим другом", хвалився, як його смачно годували її батьки й не виключав можливості одруженням.

Між тим, на доріжці Канського фестивалю актор вигулював не Альону, а законну дружину Гледіс Португес.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів