Брюс Вілліс приїде подивитися на тіло і губи Астаф'євої

7 липня 2010, 10:23

Знаменитий "міцний горішок" Брюс Вілліс завітає до Києва. Принаймні, про це запевняє гурт "NikitA".

За словами любительок зніматися голяка - Даші Астаф'євої та Юлі Кавтарадзе, голлівудський актор приїде спеціально на їхній концерт, пише "Блік".

Наміри Вілліса підтвердив і продюсер дуету "NikitA" Юрій Нікітін.

"Так, Брюс дійсно приїздить до Києва 10-го липня на концерт Юлі і Даші. Їхня зустріч мала відбутися минулого місяця у Варшаві, але гастрольний графік артистів, нажаль, не співпав", - пояснив Нікітін.


За словами ж Астаф'євої, вони з партнеркою по групі вже давно мріяли побачити Брюса.

Тож, дівчатка ретельно підготувалися до зустрічі з голлівудським мачо: будуть і нові костюми, і високі підбори, і покусані губи.

"Мені дуже подобається остання тенденція в макіяжі - матові, ледь покусані губки. Гадаю, Брюсу сподобається", - зізналася Даша.

Астаф'єва готує губи до приїзду Вілліса

Щоправда, Астаф'єва ще не визначилася, куди б хотіла поцілувати своїми покусаними губами Вілліса - в лисину чи у вуста.

"Мене дуже приваблюються лисі чоловіки, тому що в них є мужність і відкритість. Стосовно дорослого поцілунку, то я б почекала з цим, але повітряні будемо пускати Брюсу в глядацький зал", - пояснила вона.

"NikitA" планують показати іменитому гостю Київ та покатати його на яхті по Дніпру. А от з подарунком підопічні Нікітіна вирішили надто не заморочуватися.

"Є ідея подарувати Брюсу нашу скандальну фотосесію, зроблену Кассандрою. Я знаю, що в США є небагато фотохудожників, здатних робити подібні витвори мистецтва", - розповіла Астаф'єва.

Фото "E-motion" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів