Лохан посадять в одиночку та змусять змити з себе "Fuck U"?

9 липня 2010, 11:55
Скандальна акторка Ліндсей Лохан у буцегарні матиме власну камеру.

Кінозірку вирішено відділити від решти в'язнів, аби не притягувати зайвої уваги, повідомляє "New York Daily News".

"В неї буде власна камера. Її буде відділено від решти населення", - запевнив представник офісу шерифа округу Лос-Анджелес Стів Вітмор.

Видання спеціально опитало колишніх в'язнів буцегарні, де Ліндсей проведе 90 днів, аби дізнатися, що чекає на скандальну акторку.

"Коли вона звідси вийде, то балакатиме сама з собою. В мене камері був хтось, аби поговорити, але я божеволіла", - поділилася одна з колишніх ув'язнених.

Інша застерегла відносно геть не вишуканої їжі, мовляв, це просто "помиї".


Не надто підбадьорює Лохан також тюремний досвід її подружки Періс Хілтон. Скандальна білявка свого часу також відсиділа 23 дні - й називала це пізніше "дуже травматичним досвідом".

Сердешна Періс настільки боялась, що хтось сфотографує її у тюремному клозеті, що протягом трьох днів майже нічого не їла й не пила, ледь не втрачаючи свідомість.

Крім того, у в'язниці усіх без винятку змушують носити негламурні сині уніформи й забороняють будь-який макіяж.

Вочевидь, доведеться Ліндсей також розпрощатися зі своїм екстравагантним манікюром, який навряд чи сподобається адміністрації в'язниці.

Адже під час фатального для актриси судового засідання нігтик Лохан прикрашав промовистий напис "Fuck U", повідомляє "WWTD".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів