Вдова Андрія Краско народила сина

12 липня 2010, 10:29

Колишня цивільна дружина покійного російського актора Андрія Краско - Кароліна Попова втретє стала мамою, повідомляє "Экспресс газета".

29-річна Кароліна днями народила ще одного сина. Батьком малюка є редактор однієї з російських телевізійних програм Євген Фатьянов.

Хлопчик з'явився на світ вагою у 3 кілограми 650 грамів і зростом 52 сантиметри. Батьки планують назвати сина Олександром.

У Кароліни також підростає старший син Антон від стосунків у юності. Другу дитину - доньку Алісу - жінка народила вже від Андрія Краско.


До слова, Краско, який помер чотири роки тому на зйомках фільму "Ліквідація", був старший за кохану на 24 роки.

Актор познайомився з Кароліною завдяки тому, що її батько служив разом з Андрієм у війську. Так, одного разу Краско запросив старого приятеля з сім'єю до театру - ось там він і зістарів кохану, пише "Сегодня".

Кароліна Попова з Андрієм Краско (ліворуч) та з донькою Алісою та нинішнім коханим Євгеном (праворуч)

Вже за місяць Андрій запросив друга з сім'єю до ресторану, а Кароліну зустрічав з квітами. Далі роман актора та юної дівчини набирав обертів. За деякий час Попова народила Краско доньку.

Щоправда, через те, що актор був небайдужий до алкоголю і захоплювався черговим романом на стороні, їхні шляхи з Кароліною розійшлися.

З батьком новонародженого сина Попова познайомилася через два роки після смерті Краско. Однак, за словами Кароліни, Андрій їй досі сниться.

Нагадаємо, Андрій Краско відомий за ролями у таких фільмах та серіалах: "Особливості національної риболовлі", ""Вулиці розбитих ліхтарів", "Агент національної безпеки", "Відділок", "72 метри", "9 рота" та багато інших.

Фото "Комсомольской правды" та "Moe-online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів