Бадоєва на морях чистила карму, а Ньютон вчилася плавати

14 липня 2010, 12:10

У розпалі літа вітчизняні артисти та їхні половинки відпочивають подалі від України. Там зірки вчаться плавати, готувати, влаштовують шопінг, чистять карму, або ж лежать на кахельній підлозі у ванній

Днями співачка Лама повернулася з Туреччини, куди їздила вперше. У спекотній країні артистка купалася в морі, засмагала, гуляла по магазинах, їздила в гори і вперше покаталася на квадро циклі, пише "Блік".

"Я була в захваті! Правда, я так захопилася, що, прокинувшись на другий день, відчула легку креатуру", - зізналася Лама.

Також співачка спробувала турецькі страви та навіть приготувала з місцевим кухарем свою фірмову індійську вегетаріанську страву "сабджі".


Лама "осідлала" квадроцикл

А от відпочинок тусовщиці Маші Фокіної та дружини кліпмейкера Алана Бадоєва Жанни був не таким безхмарним, пише "Комсомольська правда в Україні".

Дамочки відправилися відпочивати в далекий край на узбережжі Карибського моря. Перший тиждень Маша та Жанна провели на мексиканському курорті Канкун в п'ятизірковому готелі, а от друга половина відпочинку була суцільною проблемою.

Почалося все з того, що жіночки вирішили відвідати сеанс місцевого шамана, який за допомогою стародавніх ритуалів і заклинань очищав від злих духів і невдач їхню карму.

Та чи не одразу після цього сеансу в Фокіної вкрали банківську картку і зняли велику суму, через що рахунок автоматично заблокували і співачка залишилася без грошей.

Слідом ще одне лихо - на Мексику насунувся страшний ураган "Алекс", який, за офіційними даними, забрав життя 12 людей.

Через ураган в Мексиці ввели надзвичайний стан, тому Маша з Жанною майже весь залишок відпустки провели в номері, спостерігаючи у вікна за буйством стихії.

Жанна Бадоєва і Маша Фокіна невдало почистили карму

Правда, і це було небезпечно, тому що вітер виривав дерева і піднімав у повітря великі предмети, які розбивали вікна готелю. Тому рятувальники порадили постояльцям готелю більше часу проводити, лежачи на кахлі у ванній.

Співачка Міка Ньютон привезла з відпочинку у Туреччині позитивні емоції. Адже дівчина вдосталь наїлася місцевих ласощів та нарешті навчилася плавати.

"Я поставила собі за мету - цього літа навчитися плавати. І досягла її", - похвалилася своїм досягненням Міка.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів