Сталлоне зав'язав із трюками, бо не хоче в інвалідний візок

14 липня 2010, 12:43
Голлівудському акторові Сильвестру Сталлоне доведеться відмовитись від каскадерських кінотрюків.

Лікарі суворо забороняють 63-річному артистові наражатися на небезпеку, оскільки наступна травма може загнати його в інвалідний візок, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "Cigar Aficionado".

"Я знаю, що не мав би робити це (трюки) в моєму віці... Це обходиться у дуже серйозну ціну", - зізнався Сталлоне.

"Я не зміг би більше цього робити... В мене було чотири операції після фільму ("Витратні матеріали"). Лікарі кажуть, що, як я пошкоджу шию знов - це буде воно, параліч або ще гірше. Я не хочу це чути, але це факт", - каже актор.

Звісно, від ідеї залучати дублерів для зйомок у своїх сценах "Рембо" не в захваті, бо певен, що саме його участь надихає решту колег та робить особливими його фільми.


Сталлоне попрощається з трюками

"Моє виконання трюкових сцен допомагає іншим хлопцям у (зйомках) фільму. Вони хочуть перевершити мене й пнуться ще дужче", - пояснив актор.

"Гадаю, я маю залучити двійників, але мені не до вподоби таке робити. Усіх "Роккі" робило особливими те, що за 32 роки я ніколи не вдавався до дублерів", - зауважив Сильвестр.

Як відомо, у січні Сталлоне серйозно травмувався під час зйомок сцени бійки для нової стрічки "Витратні матеріали", у якій також зіграли Арнольд Шварцнеггер, Ерік Робертс, Мікі Рурк та Брюс Вілліс.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів