З квартири покійного Влада Галкіна зникло 130 тисяч доларів

14 липня 2010, 13:35

З помешкання у якому до останнього дня свого життя жив російський актор Владислав Галкін зникло 130 тисяч доларів.

Батько артиста написав заяву до одного з відділень московської міліції про крадіжку.

62-річний актор, режисер і продюсер Борис Галкін вважає, що смерть сина Влада і пропажа з його квартири грошей - ланки одного ланцюга, повідомляє "Life News".

У день похорону Владислава Борис Галкін присягнувся на могилі: "Я помщуся за тебе, сину!".


Тоді мало хто розумів, що означають ці слова. Тепер же, через півроку після смерті Галкіна, зміст цих слів стає набагато зрозуміліше. Судячи з усього, Борис Галкін вважає, що у Владислава були "друзі", обізнані про чималу суму грошей, яку актор зберігав вдома.

За словами джерела з правоохоронних органів, Галкін-старший знає такі подробиці про останні дні Влада, які можуть розкрити багато питань, на які так і не змогли відповісти слідчі.

Справа, зокрема, в тому, що незадовго до такої несподіваної смерті Влад зняв у банку велику суму грошей.

"Сталося це, за словами Бориса Сергійовича, у відділенні одного з московських банків. Ці гроші зберігалися у нього вдома. До квартири, у якій через кілька днів після отримання готівки трапилося нещастя, Владиславу допомагав дійти його друг Дмитро", - розповіло джерело, близьке до слідства.

З'ясувалося, що людина з таким ім'ям займалася ремонтом зоряного житла. Чи був це той самий Дмитро - належить встановити слідчим.

Втім, за словами іншого джерела, в квартиру Дмитро у той день не заходив. Проте, за словами батька актора, незабаром у помешканні опинилися інші люди, імен яких через півроку з'ясувати так і не вдалося.

Нагадаємо, незадовго до смерті Влада в оселі актора побував його батько. Пізніше, вже після трагічної звістки, в квартирі Галкіна знайшли коньяк, склянки. Але при Борисі Сергійовича з усіх напоїв у квартирі була тільки пляшка негазованої мінеральної води - її приніс синові батько.

Владислава Галкіна вбили через гроші?

Крім міцного напою, на кухні слідчі виявили й дві склянки з-під томатного соку - єдиного соку, який Владислав ніколи не любив і не пив принципово.

Про гроші, що зберігаються в будинку артиста, його батькові нічого відомо не було. Про те, яку суму Влад зняв з рахунку, Борис Галкін дізнався набагато пізніше. Він зіставив всі факти і розповів про свої припущення міліції.

Виявилося, що саме з цих грошей Владислав планував допомогти оплатити лікування в Чехії своїй мамі: суму в 12 тисяч доларів вони домовилися подужати з батьком навпіл.

"У смерті Галкіна, не дивлячись на відмову в порушенні справи, до цих пір багато незрозумілого. Але це вже не для друку ... Його батько впевнений, що в квартирі був хтось сторонній. Можливо, артиста залякували, може, навіть били - про що говорить один тільки синець під оком (сам Влад пояснив синяк батькові, коли ще був живий, тим, що просто вдарився)", - зауважило джерело.

Нагадаємо, відомого актора Владислава Галкіна знайшли мертвим у його квартирі 28-го лютого цього року.

Тоді слідів насильницької смерті виявлено не було. Однак з'ясувалося, що помер Галкін ще два-три дні до того, як його тіло знайшли правоохоронці.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів