Травма змусила Боно з "U2" перенести концерти

14 липня 2010, 17:31
Музиканти групи "U2" перенесли дати свого концертного туру "360 градусів" в Америці і Канаді.

Причиною стала травма соліста Боно, якому довелося зробити термінову операцію на хребті, передає "ВВС".

На офіційному сайті "U2" розміщено відеозвернення соліста групи Боно, в якому він приносить шанувальникам групи свої вибачення і дякує за підтримку.

"До наступного літа у США я збираюся бути у відмінній формі. З нетерпінням чекаю Європу цього літа. Насправді, я хотів вибачитися за ті проблеми, які у вас виникли через цю травму", - зауважив співак.

"Для тих з вас, хто купив квитки, забронювати готель, намітив плани подорожі, все це обернулося великими проблемами. Дістати квитки на концерти U2 буває дуже непросто, і ми не сприймаємо це як належне", - сказав Боно.


Він також додав, що йому самому травма теж доставила "не дуже багато приємних моментів".

"Травма була досить серйозною. Це сталося на наступний день після мого дня народження, і мені довелося провести деякий час, дивлячись у стелю, у чого, втім, теж є свої переваги - у нас з'явилося декілька відмінних пісень", - зауважив Боно.

Менеджери групи повідомили, що всі концерти в США та Канаді пройдуть на тих же майданчиках, де були заплановані спочатку.

Тур "U2" повинен був початися ще 3-го червня в Солт-Лейк-Сіті, проте в травні Боно потрапив до лікарні.

Групі також довелося відмовитися від участі в музичному фестивалі в Гластонбері.

Тепер північноамериканський відрізок туру відбудеться в травні-липні 2011-го року. Він розпочнеться в Денвері і закінчиться в Міннеаполісі.

Європейська частина туру, як і передбачалося спочатку, розпочнеться 6-го серпня в Турині і пройде за розкладом. У рамках цих гастролей 25-го серпня відбудеться перший концерт "U2" в Росії - на московському стадіоні "Лужніки".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів