Баскова ледь не вбили дієти

15 липня 2010, 10:34
Російський тенор Микола Басков так захопився дієтами, що ледь не помер.

Останнім часом артист скинув більше 10 кілограмів завдяки жорсткій дієті.

"По-перше, не десять, а майже п'ятнадцять. А по-друге, скинув і буду ще худнути, якщо це буде потрібно для моєї роботи", - заявив Коля в інтерв'ю газеті "Жизнь за неделю".

Баскова не зупиняє навіть той факт, що різке схуднення не йде на користь організму. За словами співака, у нього не було вибору. Мовляв, він мав скинути майже 20 кілограмів для зйомок нового шоу та гастролей.

"І я свідомо пішов на ризик, обравши унікальну по своїй ефективності, але дуже небезпечну дієту", - зауважив тенор.


І дійсно, обрана дієта ледь не вбила Баскова.

"У мене почалися такі дикі болі у шлунку, що я готовий був повіситися. Боліло все тіло! Шлунок немов був набитий цвяхами, як, як мені здавалося, проколювали його", - розповів Коля.

Та попри такі муки співак дуже задоволений результатом.

"За тиждень скинув майже п'ять кілограмів, потім ще шість, потім по частинах по чотири і три. І це всього лише за неповних два місяці", - хвалиться він.

Щоправда, після дієти Басков все ж таки звертався за допомогою до лікарів.

"Одного разу довелося викликати "швидку", тому що болі не проходили ніяк. Але, як кажуть, краса потребує жертв! А артисту вона необхідна", - пояснив він.

До речі, свого часу Микола заради краси робив навіть ліпосакцію. Щоправда, про досвід викачування жиру співак говорити не надто любить.

"Зробив, тому що потрібно було тоді. Але більше робити не буду", - зізнався він.

"Як на мене все ж краще дієти. Тому що після ліпосакції на тих місцях, де її робили, з'являються синці, та й болі також дуже сильні, хоча тривають лише пару днів. Але потім все, що в тебе прибрали, знову з'являється, лише в інших місцях", - додав Басков.

Тож наразі Коля сидить на дієтах, щоб виглядати стрункішим. Однак співак зауважив, що якщо йому доведеться співати оперу, то він змушений буде знову набрати вагу.

"Якщо ти худий і дохлий, у тебе не буде хорошого голосу, особливо якщо співаєш в живу. Для цього потрібні об'єми", - зауважив Басков.

Фото "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів