Ліндсей Лохан зможе заробити на своєму ув'язненні?

15 липня 2010, 13:55
Скандальній актрисі Ліндсей Лохан пропонують кругленькі суми за інтерв'ю перед тим, як вона вирушить до в'язниці.

Ціна, що її пропонують за одкровення Ліндсей, перевалила за півмільйона доларів, повідомляє "New York Post".

"Іронія в тому, що на Ліндсей є попит. Пропозиція ціни за права на інтерв'ю перед тюрмою, в'язничний щоденник та першу розмову, коли її випустять, є більшою за 500 тисяч доларів", - каже джерело.

Втім, актриса сподівається, що їй таки не доведеться просидіти 90 днів у буцегарні. Зі слів джерела, дівчина навіть зверталася за порадою до екстрасенса.

"Ліндсей досі переконана, що одержить скорочений термін - навіть якщо після того матиме поїхати до реабілітаційного центру на довше", - додало джерело.

Крім допомоги від потойбічних сил, Лохан також покладає неабиякі надії на нового адвоката.

Актриса вже найняла юриста Роберта Шапіро, знаного за гучною "справою Сімпсона" - саме він у 1995-му році був одним з представників футболіста та актора О.Джей Сімпсона, звинуваченого у вбивстві дружини та згодом виправданого.

Лохан на афіші до нового фільму

Шапіро також є засновником фонду допомоги людям із нарко- та алкогольною залежністю. Цей фонд носить ім'я сина юриста, який загинув внаслідок передозування наркотиками, пише "TMZ".

Тоді як досі невідомо, чи побачать шанувальники свою Ліндсей у тюремній уніформі, образ монахині актриса на себе вже приміряла.

Йдеться про постер до нового фільму "Мачете", на якому монахиня-Лохан облизує пістолет, повідомляє "The Daily Mail".

Окрім Лохан, у стрічці, що вийде на екрани наприкінці літа - восени, зіграли такі зірки як Стівен Сігал, Роберт ДеНіро та Джессіка Альба.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

IDEALMEDIA