Пінк з реанімації втекла до Росії

20 липня 2010, 10:00
Співачка Пінк, яка ще кілька днів тому отримала серйозну травму ноги , приїхала до Санкт-Петербургу.

Артистка прибула до північної столиці Росії, щоб взяти участь у музичному фестивалі, пише "Life Showbiz".

Щоправда, прихильники Пінк одразу помітили, що кожен крок Алісії Мур (таке справжнє ім'я співачки), дається важко. Тому зірка намагалася якомога менше ходити.

Нагадаємо, минулого тижня під час концерту у Німеччині Пінк зірвалася і впала на огорожу. Співачку екстрено госпіталізували в реанімацію до однієї з місцевих лікарень.

Однак навіть доволі серозна травма не стала на зваді планам зірки. Тож, епатажна артистка таки приїхала до Росії і влаштувала там еротичне шоу, пише "Экспресс-газета".


"Ця травма - подія неприємна, але не смертельна. Я у чудовій спортивній формі. Тож я встигла згрупуватися і нічого не зламати. Образливо було б скасовувати концерти. Я тішила себе думкою, що, коли я гепнулася на цей паркан, це хоча б круто виглядало зі сторони", - зауважила Пінк.

Пінк на концерті у Росії давала жару

На петербурзькій сцені співачка виглядала доволі бадьорою. Так, Пінк порадувала прихильників своїми хітами та акробатичними номерами.

Зокрема, артистка піднімалася над глядачами на тросі та крутилася на величезній повітряній кулі.

Що ж стосується вбрання, то Пінк обрала доволі відвертий та еротичний наряд, який відкривав глядачам чи не усі її принади.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів