На Анджеліну Джолі у Москві напала п’яна фанатка. ФОТО

26 липня 2010, 14:49
Голлівудську актрису Анджеліну Джолі атакувала п'яна фанатка у фойє московського кінотеатру, де в неділю увечері відбулася прем'єра шпигунського блокбастера "Солт".

Прихильниця кінозірки, розпалена коктейлем з спеки і алкоголю, зуміла прорватися через декілька кордонів і опинитися в такій близькості від суперзірки, яка доступна хіба що Бреду Пітту.

Джолі приїхала до Москви

П'яна фанатка схопила Енджі за руку з такою силою, що її не відразу вдалося відчепити навіть досвідченим бодігардерам, які супроводжували актрису.

"Анджеліна, подивися на мене!", - благала дівчина, за зовнішнім виглядом якої було добре помітно, що вона намагається у всьому бути схожим на свого кумира: татуювання, довге чорне волосся, впізнаваний макіяж.

За словами очевидців, Джолі не на жарт злякалася фанатки. Панічний переляк в очах найкрасивішої жінки планети зник тільки після того, як охорона зуміла відвести її на безпечну від божевільної прихильниці відстань.


Фанатка вчепилася в руку актриси

До слова, в день свого приїзду до столиці Росії голлівудська красуня позбавила роботи службовця готелю, в якому зупинилася.

Справа у тому, що Джолі суворо заборонила будь-яку фото- і відеозйомку на території готелю, в якому вона зупинилася на дві доби.

Тож, перший же співробітник готелю, який спробував сфотографувати знаменитість на мобільний телефон, був звільнений через хвилину за розпорядженням зірки.

Хтось через Джолі позбувся роботи, а хтось отримав зірковий поцілунок

35-річна Джолі прилетіла до Москви з чотирма дітьми, але, без коханого Бреда Пітта. Вже у понеділок Енджі повернеться в Америку.

За матеріалами "Life News"

Фото "Life News" та "StarsLife"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів