Наречена Джорджа Клуні вплуталася у кокаїновий скандал?

29 липня 2010, 12:38
Дівчина зіркового холостяка Джорджа Клуні , італійська модель Елізабет Каналіс, потрапила під пильне око поліції.

31-річній кралечці закидають те, що вона нібито вживала кокаїн у 2007-му році на вечірці у міланському нічному клубі, пише "Radar Online" із посиланням на італійську газету "Corriere della Sera".

Свідчення проти Каналіс дала модель та, за сумісництвом, проститутка, така собі 26-річна Каріма Менад.

"Я пам'ятаю, що приймала кокаїн із Елізабет Каналіс та ще двома", - зізналася Менад слідчим.

"Ми були у "The Club", це був грудень 2007-го. Ми були на вечірці в когось відомого, багатої знаменитості, чийого імені я не можу пригадати. Я не пам'ятаю, хто приніс наркотики, але ми всі приймали їх", - сповідалася Каріма правоохоронцям.


Решта свідчень дівчини, завдяки яким, власне, поліції й вдалося прикрити злощасний "The Club", були не менш цікавими. Виявилося, що красивих жіночок до розважального закладу запрошували спеціально задля розваги гостей.

"Їхня робота полягала в тому, аби спонукати клієнтів пити алкоголь, аби збільшити рахунки за столики, а далі йшов секс "на винос"", - пояснив слідчий Френк Ді Майо.

"Вони часто дають кокаїн безкоштовно тим, хто хоче сидіти за столиками із відомими людьми...вони прагнуть помітності, завдяки тому, що сидять за центральним столиком, та їх бачать із моделями, зірками моди, індустрії розваг та спорту", - зазначив він.

Ніде правди діти - у ті веселі часи Каналіс ще й близько не була подружкою голлівудської зірки, адже їхні стосунки із Клуні розпочалися лише у 2009-му році.

Проте навряд чи цей скандал став приємним дарунком для актора, який якраз цього четверга буцімто збирався повести свою Елізабет до вівтаря, як повідомляло видання "The Daily Star".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів