Сандра Баллок стала найдорожчою актрисою, а Джолі пасе задніх

4 серпня 2010, 13:20
Оскароносній актрисі Сандрі Баллок вдалося втерти носа усім своїм голлівудським колегам. Адже саме її було визнано найбільш високооплачуваною акторкою за версією " Forbes ".

Завдяки хітовим стрічкам "Пропозиція" та "Невидимий бік" до скарбнички Баллок за останній рік впало 56 мільйонів доларів.

Попри те, що брудне акторчине розлучення зі зрадливим чоловіком перетворило її на ласу поживу для преси, в особистому житті Баллок за минулий рік відбулася й світла подія - вона стала мамою темношкірого малюка Луї Бардо.

Сандра Баллок стала найдорожчою актрисою

Друге місце у рейтингу посіла Різ Візерспун, чий заробіток за рік склав 32 мільйони доларів.

Після невеликої паузи, Різ знову випурхнула на великий екран у новій комедії "Звідки ви дізналися?", де зіграла разом із Джеком Ніколсоном та Овеном Вілсоном.


Рівно стільки ж заробила торік і Камерон Діас, яка посідає третю сходинку. Сталий прибуток дає білявці її голос, що лунає у мультфільмах "Шрек".

Білявка Діаз також заробила за миунлий рік чимало

Також глядачі мають змогу побачити Діас у романтичних комедіях "Лицар дня" та "Поганий вчитель", де Діас плідно попрацювала пліч-о-пліч зі своїм колишнім бойфрендом Джастіном Тімберлейком.

На четвертому місці опинилася "американське серденько" - Дженніфер Аністон із 27 мільйонами доларів. Крім нещодавніх стрічок "Любов трапляється" та "Мисливець за головами", гарну копійчину актриса продовжує мати від серіалу "Друзі".

Прибуток Сари Джессіки Паркер склав 25 мільйонів доларів, тож вона посідає п'яту сходинку. Окрім кіноіндустрії, зірка "Секс та місто" займається дизайном одягу, а випущена нею лінія парфумів у 2009-му принесла Паркер ще 24 мільйони доларів.

На шостому місці опинилася Джулія Робертс із 20 мільйонами доларів.

Джулія Робертс поклала до кишені у 2009-му році 20 мільйонів

Точнісінько таку ж суму вдалося заробити торік багатодітній матусі та улюблениці світових таблоїдів Анджеліні Джолі та посісти, відповідно, сьоме місце. Наплив грошенят актриса може очікувати невдовзі від нових трилерів "Турист" та "Солт".

Далі йде Дрю Беррімор із 15 мільйонами, яка також дебютувала торік як режисера із фільмом "Котися!".

Дев'яту сходинку посідає 61-річна Меріл Стріп із 13 мільйонами доларів, а завершує десятку юна Крістен Стюарт. Подруга вампіра з "Сутінків" та кумир тинейджерів, актриса заробила торік 12 мільйонів.

Фото "АР", "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів