Lady GaGa вдягається краще за Джона Гальяно

5 серпня 2010, 15:21

Видання "Vanity Fair" представило свій список найкраще вбраних селебрітіз. Перше місце в ньому зайняла багата латиноамериканська спадкоємиця та світська левиця Тетяна Санто Домінго.

Другу сходинку посіла актриса Діана Крюгер, яка улюбленим своїм одягом називає "будь-що від Chanel", а взуттям - "коричнево-кремові півчобітки від Ralph Lauren". З-поміж парфумів зірка "Трої" надає перевагу Beauty Calvin Klein, пише "Vanity Fair".

Своїми ж іконами стилю Крюгер вважає актрис Ромі Шнайдер, Катрін Денев та Кейт Бланшетт.

На третій сходинці знаходиться актриса Кері Малліган, якій до вподоби вбрання від Lanvin, Vionett та Prada. Старий же свій одяг зірка стрічки "Гордість та упередження" віддає благодійній організації.


Cвітська левиця Тетяна Санто Домінго вдягається краще за всіх

Четверте місце віддано майбутній королеві Данії, 38-річній кронпринцесі Марії, що любить такі бренди як Hermès, Prada, Burberry та Chanel.

До десятки найсильніших увійшли також нью-йоркська художниця Хоуп Атертон, перша леді США Мішель Обама, продюсерка Венді Мердок та дружина президента Франції Карла Бруні-Саркозі та жінка британського прем'єра - Саманта Камерон. Десяте місце посіла письменниця та режисерка Нора Ефрон.

До списку найкраще вдягнених потрапили й чоловіки - одинадцяту та дванадцяту сходинки відповідно посіли нещодавно одружений із Пенелопою Крус актор Хав'єр Бардем та режисер Мартін Скорсезе, який є шанувальником Armani.

Актор Алек Болдуін, що вважає своїм модним кумиром Джеймса Бонда, опинився на вісімнадцятій сходинці.

Епатажна ж співачка Lady GaGa дісталася двадцять шостої сходинки, значно випередивши дизайнера Джона Гальяно (29 місце).

Lady GaGa опинилася в модному рейтингу

Улюблені бренди Lady GaGa - Armani, Philip Treacy, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Prada та Calvin Klein. Аксесуари ж зірки видання описало так: "усе що завгодно, від розп'яття до кухонної раковини".

На сорок четвертій позиції опинився футболіст Девід Бекхем, чиїм найулюбленішим вбранням є джинси від Dior.

Фото jetsetsocialite та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів