Сталлоне побував на київському весіллі, а Лундгрена обікрали? ФОТО

9 серпня 2010, 14:42
Заїжджій голлівудській трійці - Сильвестру Сталлоне, Дольфу Лундгрену та Джейсону Стетхему - буде що згадати після відвідин Києва.

Так, попри фразу, сказану Сталлоне на прес-конференції, що зазвичай у нього немає часу на гуляння містом, актор таки побачив українську столицю.

Кажуть, Сталлоне навіть у Лаврі не розлучався із сигарою

Зокрема, зірка "Рембо" відвідав Києво-Печерську Лавру та пам'ятник засновникам Києва.

Актора зустрічали по-українськи

До слова, біля пам'ятника Кию, Щеку, Хориву і сестрі їхній Либідь часто фотографуються молодята. Та цього разу новоспеченим парочкам та їхнім гостям пощастило більше, адже вони мали шанс отримати фото ще й зі Сталлоне.

Гостям одного з весіль вдалося "зловити" Слая у кадр

А от у актора Дольфа Лундгрена із Києвом будуть не надто приємні спогади.


Виявляється, під час гулянки в одному зі столичних нічних клубів у Дольфа витягли гаманець із 3 тисячами доларів та банківськими картками.

"За стіл до акторів підходило дуже багато народу. Усі хотіли випити зі Сталлоне, відбувалося казна-що. Вночі з'ясувалося, що в одного з акторів витягли гаманець", - розповів один з менеджерів нічного закладу.

Лундгрен залишився без гаманця

Однак Лундгрен не став піднімати галасу. Тим більше, що картки голлівудського красеня заблокували у банку. Що ж до готівки, то її Дольфу відшкодували організатори приїзду.

Та згодом причетний до організації приїзду голлівудських зірок тусовщик Олексій Дівєєв-Церковний спростував інформацію про крадіжку.

"Інформація про крадіжку гаманця у Дольфа - це повна маячня", - заявив він "Бліку".

"Я сам почув про це лише сьогодні і був дуже здивований. Ніякої крадіжки не було! Якби таке й трапилося, я точно знав би!", - запевнив Олексій.

Він також додав, що Статтлоне, Лундгрен і Стетхем залишилися задоволені тим, як їх прийняли в Україні.

За матеріалами "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів