Кортні Лав боїться, що її доньку вб'ють гроші та наркотики

10 серпня 2010, 11:00
Співачка Кортні Лав, що віднедавна зветься Кортні Мішель, побоюється, що її донька може вмерти від передозування.

На її думку, небезпека полягає в тому, що у 17-річної Френсіс Бін надто багато грошей.

Адже згідно із заповітом свого батька, фронтмена гурту "Nirvana" Курта Кобейна, неповнолітня Френсіс одержує щомісяця по 40 тисяч доларів, пише "The Showbiz Spy".

"Це дуже великі гроші для нормальної людини. Це достатньо грошей, аби вбити її, якщо вона вживає наркотики, достатньо грошей, аби піти (з життя) до того, як їй виповниться 22", - переживає Кортні.

"Вона мешкає із нянею, а бабуся Венді та Кім - Куртова мати та сестра - живуть двома поверхами нижче, але ж жодні перевірки на наркотики не робляться", - каже вона.

Кортні Лав переживає за доньку Френсіс Бін

Втім, попри усі свої побоювання, Кортні визнає, що її донька надто розумна аби "злетіти з рейок", й замість слави надає перевагу навчанню.

"Френсіс така вродлива, але вона не хоче бути знаменитою. Їй пропонували роль Белли у фільмах "Сутінки", й Тім Бартон хотів бачити її у "Алісі в країні чудес". Але вона хоче піти до коледжу: в неї дуже добре виходять комікси", - пишається матуся.

Кортні також розповіла, що дія судового ордеру, який забороняв їй спілкуватися із Френсіс Бін, вже закінчилася.

"Ми не говоримо по телефону, але звернулися до суду, тож тепер ми можемо розпочати цю штуку, що зветься "Family Wizard", де відслідковуються наші електронні листи, тож більше немає обмежувального ордеру", - запевняє Кортні.

Фото

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів