Доньку Олексія Паніна оголосили у розшук

11 серпня 2010, 11:33
Доньку російського актора Олексія Паніна оголосили у федеральний розшук. Причиною стало те, що зірка "Піжмурок" не хоче віддавати дитину матері, пише " Комсомольская правда ".

Вже більше року проти Паніна веде боротьбу його колишні цивільна дружина Юлія Юдінцева.

Після народження доньки Ані стосунки у пари зіпсувалися. Розійшовшись, Олексій та Юлі почали ділити свою маленьку дитину.

Спочатку екс-кохані викрадали одне в одного доньку, влаштовували перегони з міліцією, поки нарешті не звернулися до суду, щоб там встановили, з ким же маж жити Аня.

Судовий процес тягнувся більше року. Панін запевняв суддів, що його колишня цивільна дружина зловживає алкоголем, тому дитину довіряти жінці не можна.


Юдінцева ж просила повну опіку над донькою. Мовляв, нехай Аня живе з нею, а батько приходить у будь-який час.

У результаті суд виніс рішення на користь матерів. Однак Паніну це не сподобалося і він відмовився передавати доньку Юлі.

"Я й знати нічого не хочу - донька житиме зі мною! Анічці добре в мене, і моя мама допомагає мені виховувати доньку", - заявляв актор.

"А колишня дружина просто хоче від мене гроші, квартиру і все інше. Просто переслідує свої корисливі цілі, і все. Коли вона пила горілку, то чомусь не думала про нашу доньку. А тепер припекло відібрати її у мене", - обурювався Олексій.

Панін та Юдінцева (праворуч) не можуть поділити доньку

Однак закон є закон. І 31-го травня Панін та його адвокати отримали судову постанову, відповідно до якої актор мав протягом п'яти днів передати дитину матері. Але Олексій проігнорував постанову.

"Панін зник у невідомому напрямку разом з дочкою. Судовим приставам не вдалося з'ясувати, де зараз перебуває актор і дівчинка", - розповів друг Юдінцевої.

Тож адвокат жінки направив скаргу, після чого судові пристави оголосили дитину Паніна у федеральний розшук.

"Моїй Анічці зараз два роки і дев'ять місяців. Ви уявіть собі, я не бачила свою доньку вже більше року! Це нестерпно. Олексій Панін її просто поцупив, як річ!", - заявила Юля.

За словами екс-коханої актора, Панін приховує дитину невідомо де.

Жінка вважає, що скоріш за все маленька Аня знаходиться зараза у Володимирській області, де в актора є будинок.

"У це село, де, як ми передбачаємо, Панін переховує Анічку, ми їздили двічі. Спочатку самі. Вдруге - з судовими приставами і міліцією. Але дівчинку нам так і не вдалося побачити, вони її сховали, дізнавшись про наш приїзд", - розповів друг Юлі.

Наразі жінка думає подати на Паніна до суду та домогтися того, щоб актора позбавили батьківських прав, чи хоча б частково обмежили його права.

Водночас у Паніна свій погляд на ситуацію. Мовляв, екс-кохана просто піариться на цьому всьому.

"Вона ж божевільна! Як я їй можу довірити дитину, якщо вона (Юля) лежала кілька місяців у божевільні?", - дивується актор.

"Донька живе зі мною. Ми не ховаємося і не переховуємося", - запевнив Олексій.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів