Моїсеєв призначив дату весілля

12 серпня 2010, 11:37
Російський співак Борис Моїсеєв визначився, коли він поведе під вінець американку Адель Тодд.

За даними видання "Life Showbiz", парочка вирішила оформити свої стосунки восени цього року.

На роль дружки Моїсеєв хоче запросити свою близьку подругу - співачку Лоліту.

Так, вже 15-го вересня неподалік від міста Сочі зіркова тусовка гулятиме весілля Борі та Адель.

Перш ніж побратися, Моїсеєв хоче влаштувати красиві заручини на Чорноморському узбережжі.

"Майже ніхто з артистів не зможе прилетіти до нас з Адель на заручини: у Філіпа і Лоліти гастролі, Христина і Корольова на відпочинку, тому зберемо усіх вже на самому святкуванні у вересні", - зауважив Борис.

Боря одружується на Адель?

На заручинах на кохану співачка чекатимуть кілька сюрпризів.

"У якості незвичного сюрпризу для  коханої я запросив хор ліліпутів з Берліну. Сподіваюся, це буде незабутній вечір", - додав Моїсеєв.

Що ж до весілля, то на ньому Боря очікує побачити десь 50 гостів. Наречений та наречена заздалегідь підготували весільні костюми. А от програму святкування артист тримає у секреті.

"Я не буду заздалегідь просити друзів, щоб вони готували якусь концертну програму, але сподіваюся, що у подарунок нам з Адель вони виконають свої твори. Уявляєте, яке круте свято вийде!", - зауважив Моїсеєв.

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року Борис Моїсеєв, якого підозрюють у нетрадиційній сексуальній орієнтації, заявив, що в нього є кохана. Тоді співак розповідав, що вони з Адель знайомі 15 років. Не забув Боря зауважити, що жіночка вже навіть встигла зробити від нього кілька абортів.

Фото "Life Showbiz"

IDEALMEDIA