Моїсеєв погладшав на тюфтельках та не квапиться з одруженням?

12 травня 2010, 18:06
Епатажний російський співак та новоспечений наречений Борис Моїсеєв останнім часом помітно погладшав. Артист визнає, що має проблему з вагою та обіцяє до літа. позбутися пузця, пише " Экспресс-газета "

В своєму інтерв'ю радіо "Маяк" Моїсеєв зізнався у згубних кулінарних вподобаннях, які й шкодять його фігурі.

"Ось я люблю таку їжу: тюфтельки, ось ці тихі тюфтельки або гомінкий гороховий суп. Що-небудь таке, аби щось крутилося в животі. І щоб вийти з ось цієї чудової їдальні й перше запитання задати: вибачте, а де у вас тут туалет?", - захоплено оповідав Моїсеєв.

Потужним стимулом для схуднення мало б стати одруження. Проте Моїсеєв вбиратися у фрак та вести до вівтаря свою кохану жінку Адель Тодд чомусь не квапиться, хоча й присягається, що їхні історія кохання - ніякий не піар.

Пояснює своє вперте парубкування поганим прикладом Діми Білана, який, мовляв, все обіцяє дійти до РАГСу то з однією дівчиною, то з іншою.


"А раптом у мене вийде так само, як і в Діми Білана? Знаєш, скільки в нього було спроб? Усе ж таки я дивлюся на молодих", - сказав Моїсеєв.

Як виявилось, задивляється Борис не лише на молодих.

"Що стосується ось цих вельмишановних моїх людей, як Алла Борисівна та Максим, я просто можу зі своїх спостережень сказати, що це дійсно красива пара. І насправді там стільки почуттів, там стільки ніжності, там стільки якоїсь турботливості одне про одного...", - розповів співак.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Моїсеєв оголосив, що збирається одружитися із коханою жінкою на ім'я Адель, в якої за плечима 15 років цивільного шлюбу із ним та два аборти.

У лютому Борис Моїсеєв представив свою наречену широкому загалу та розповів, що секс у їхніх стосунках - "не козирна карта".

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів