Батько Мела Гібсона назвав Папу Римського "геєм"

12 серпня 2010, 15:20

Батько скандально відомого актора Мела Гібсона 91-річний Хаттон Гібсон звинуватив Папу Римського Бенедикта XVI у нетрадиційній сексуальній орієнтації, повідомляє портал "TMZ".

Таку сміливу заяву чоловік дозволив собі під час ток-шоу на одній з американських радіостанцій.

Хаттон Гібсон є набожним католиком, так само як і його син Мел. Однак 91-річний чоловік під час радіошоу висловив здивування з приводу того, що католицька церква займається проблемою гомосексуалізма.

За словами Хаттона Гібсона, "половина людей у Ватикані - дивні".


А свою думку з приводу нетрадиційної сексуальної орієнтації Папи Римського Гібсон-старший мотивував таким чином:

"Інакше чому б він змирився з цим (гомосексуальними скандалами)".

Хаттон також додав, що Бенедикт XVI "слизький".

Мел та Хаттон Гібсони дозволяють собі скандальні висловлювання

Окрім цього Гібсон-старший говорив про "сатанинські впливи" в рамках католицької церкви і стверджував, що Папа Римський - масон.

Це не вперше Хаттон Гібсон дозволяє собі різного роду скандальні висловлювання. Так, у 2003-му році 91-річний чоловік під час одного з інтерв'ю цікавився питанням, як нацисти позбулися 6 мільйонів єврейських трупів під час "вигаданого Голокосту".

Окрім цього Гібсон-старший стверджував, що "Аль-Каїда" не причетна до знищення веж-блюзнюків 11-го вересня. Мовляв, вибухи здійснювалися дистанційно.

На рахунку Мела Гібсона також є антисемітські висловлювання. Зокрема, коли актора заарештували у нетверезому стані в 2006-му році, він сказав каліфорнійському поліцейському, що євреї "несуть відповідальність за всі війни у світі". Пізніше Мел вибачився.

Нагадаємо, останнім часом ім'я Мела Гібсона не сходить із заголовків. Причиною є гучні розборки актора з матір'ю його останньої дитини - росіянкою Оксаною Григор'євою.

Фото "АР" та antisemitism.org.il

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів