"Діти" Могилевської хочуть захисту Табачника

17 серпня 2010, 15:51

Представники шоу-бізнесу написали міністру освіти і науки Дмитру Табачнику листа.

Артисти бачать необхідність внести зміни у законодавство у сфері захисту інтелектуальної власності при використанні їхніх фотографій, пише "Корреспондент" із посиланням на "УНІАН".

"Розповсюдженим і безкарним у нашій країні є несанкціоноване, неконтрольоване використання і поширення зображень і образів артистів на поліграфічній продукції з боку третіх осіб з метою одержання прибутку", - йдеться у листі компанії Бориса Бронштейна та Наталки Могилевської Talant Group.

"Це приводить до низької якості кінцевої продукції, шкодить іміджу артистів і спричиняє збитки компаній, що володіють правами на використання цих образів і зображень", - йдеться далі у листі.


"Ми почали виявляти на споживчому ринку велику кількість контрафактної продукції, де використовується імідж і фотографії артистів Talant Group. Ця продукція, на жаль, не завжди якісна. Ми вважаємо за необхідне захистити образи артистів і авторські права на знімки", - заявив Бронштейн.

Як відомо, у компанію Бронштейна входять артисти Наталя Могилевська, Макс Барських, Дантес&Олійник, Борис Апрєль, Real O та інші.

Фото Talant Group

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів