Сина Повалій, Джамалу та "Даху Браху" взяли у фінал "Євробачення"

23 серпня 2010, 17:04

Обрано претендентів на право представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2011", повідомляє прес-служба Першого Національного.

Прослухавши і переглянувши понад 200 виступів впродовж двох днів кастингів, журі мало обрати тридцятку найкращих. Однак у результаті до фіналу Національного відбору потрапило 35 кращих виконавців.

Зокрема, до списку щасливчиків увійшли вже відомі імена, такі як Джамала, Анастасія Приходько, гурт "Даха Браха", El Кравчук, Міка Ньютон, дует "Пара Нормальних", Міла Нітіч, гурт "Закльопки", гурт "Армія" та Вєрка Сердючка.

Джамала таки надумала поїхати на "Євробачення"

Вразив журі і син Таїсії Повалій - Денис. Хлопець "виплив" на сцену в масці аквалангіста. Денис Повалій запам'ятався ще й своїм прикидом з яскравим написом "Лох - це доля".


Денис Повалій у красномовній футболці

У списку найкращих також опинилися: Злата Огнєвіч, Іван Березовський, Аріна Домскі, Віталій Галай, гурт "Метрополітен", Максим Новицький, гурт "Heksi", Шаніс, Шанті, Олена Корнєєва,

Яків Смирнов, Олександр Кварта, Інна Воронова, Едуард Романюта, гурт "Бахрома", DASH, Наталія Пугачова, Маша Собко, Олексій Матіас, Тетяна Воржева, Валентин Левицький, Дарья Медова, гурт "VRODA" та Христина Кім.

Приходько вдруге хоче на "Євробачення"

Нагадаємо, 27-го лютого 2011-го року відбудеться фінал націвідбору. На ньому, за результатами змішаного голосування, буде визначено переможця, який і поїде на "Євробачення-2011".

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів