Лайма Вайкуле завагітніла у 56

25 серпня 2010, 13:47

Відома співачка Лайма Вайкуле завагітніла у 56 років. Про це журналу "Тайны звезд" розповів близький друг зірки Борис Моісеєв.

"Лайма вагітна! Вже два місяці як! І вона... щаслива!" - оголосив Моїсеєв.

Подейкують, що майбутня дитина Вайкуле - результат штучного запліднення у пробірці.

"Я такий щасливий за неї! Вона вже поправилася! Вік Лаймі - не перешкода! Адже є жінки, які і в 60 народжують! Тож тут нічого дивного немає!" - каже Моїсеєв.


А з приводу біологічного батька майбутньої дитини Боря висловився дещо грубо. На питання журналіста, а хто ж батько, Моїсеєв відповів:

"Та... х...й їх знає! Там не зрозумієш, хто з ким живе! Ну, напевно, все-таки цивільний чоловік Андрій. Адже Лайма його дуже любить..."

До речі, за словами Вайкуле, вона мріяла про дитину із самого дитинства.

"Я завжди була впевнена, що була б найкращою мамою у світі! Це у мене у крові!" - поділилася якось з журналістами співачка.

Вайкуле з чоловіком

Проте Лайма, як вона зізналася, двічі робила аборт.

"Я так шкодую про це! Адже я коїла вбивства! Убивства своїх власних дітей!" - казала вона потім.

Перший раз Вайкуле зважилася на аборт, коли лише починала кар'єру співачки. Ще дівчиськом вона завагітніла від близького друга.

"Мені довелося обирати між дитиною і кар'єрою. Я тільки починала співати, і в мене було все попереду. На жаль, я обрала кар'єру...," - згадує зірка.

Вдруге Лайма перервала вагітність вже відомою артисткою. І все через те, що дитину не захотів її цивільний чоловік Андрій.

"Через якийсь час після другого аборту я вирішила, що час все-таки завести дитину! Однак усі спроби виявилися марними..." - каже Лайма.

Протягом років старання зірки не приносили результату. Співачка навіть хотіла усиновити сироту, але її духівник заборонив це робити.

Фото "Top Pop"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів