Джордж Майкл зізнався у вживанні марихуани

25 серпня 2010, 17:21
Британський музикант Джордж Майкл зізнався, що сідав за кермо авто у стані наркотичного сп'яніння.

Йдеться про інцидент, що стався 4-го липня 2010-го року. Тоді артист, повертаючись з лондонського гей-параду, в'їхав на своєму "Range Rover" прямісінько у двері крамниці.

Після зізнання Майкла суд ухвалив рішення на шість місяців позбавити його водійських прав, передає "ВВС".

На наступному судовому засіданні, яке пройде 14-го вересня, стане остаточно зрозуміло, які ще заходи покарання загрожують співакові.

Нагадаємо, 47-річний артист, справжнє ім'я якого Георгіос Панайотоу, був арештований рано вранці 4-го липня, коли лондонська поліція виявила його в несвідомому стані за кермом, "припаркованого" у вітрині одного з місцевих бутіків.


За словами поліцейських, що зловили Майкла, двигун автомобіля був включений, і коли правоохоронці почали будити співака, він несподівано спробував здати назад.

Джордж Майкл залишився без прав

У звіті поліції також наголошується, що артист сильно пітнів, зіниці очей були розширені і він явно "був під кайфом". Вже у відділку поліцейські обшукали Джорджа і знайшли у нього в кишенях кілька цигарок з коноплею. Також в його крові були виявлені сліди марихуани, проте алкоголю в ній знайдено не було.

Раніше у Джорджа Майкла вже були проблеми з владою з приводу наркотиків, і суддя попередив його, що повторне порушення закону - справа серйозна, тож йому може загрожувати тюремний строк.

Під час судового розгляду Майкл, знявши темні окуляри, без яких на публіці з'являється вкрай рідко, визнав свою провину, але від інших коментарів відмовився.

Три роки тому співакові були пред'явлені аналогічні звинувачення, правда, тоді його машина блокувала проїжджу частину. Того разу співак відбувся лише умовним терміном, протягом якого він повинен був виконувати громадські роботи і приймати заспокійливі ліки.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів