Учасницю "Євробачення" засудили за розповсюдження ВІЛ

30 серпня 2010, 10:08

Днями у німецькому Дармштадті завершився гучний процес над співачкою з дівочого гурту "No Angels" Надею Бенаїссе.

Артистку, яка брала участь у "Євробаченні-2008", визнали винною у зараженні екс-коханця вірусом імунодефіциту, повідомляє "Німецька хвиля".

Бенаїссе загрожувало ув'язнення від 6 місяців до 10 років. Однак співачку було засуджено до 2-х років умовно.

Як з'ясувалося, підсудна знала, що інфікована, ще з 1999-го року, однак, незважаючи на це, займалася незахищеним сексом.


"ВІЛ-кіллерка" Бенаїссе за ґрати не сяде

Лікарі повідомили Наді Бенаїссе про присутність вірусу в організмі, коли вона була на третьому місяці вагітності.

Як зізналася у ході судових слухань сама співачка, відтоді вона мала незахищені статеві стосунки з п'ятьма чоловіками, один з яких і "підхопив" від неї вірус.

Її колишній партнер, з яким у співачки були стосунки у 2004-му році, дізнався про свій ВІЛ-позитивний статус лише у 2007-му. Наступного року він подав до суду.

Ще два колишніх партнери Наді Бенаїссе не заразилися, тому у цих випадках її дії кваліфікувалися як спроба завдання небезпечних тілесних ушкоджень. Жінку було заарештовано у квітні минулого року.

Прокурори виступали за засудження Бенаїссе до умовного терміну ув'язнення, оскільки співачка неодноразово виявляла каяття за свій вчинок.

Незважаючи на це, 34-річний чоловік, який заразився після контакту з Бенаїссе, під час свого емоційного виступу у суді наголосив, що вона завдала йому надзвичайно тяжких страждань.

Сама співачка під час кінцевих слухань у суді визнала, що приховувала від партнерів інформацію про стан свого здоров'я, але висловила глибокий жаль з приводу всієї ситуації.

"Від щирого серця я жалкую. Я б залюбки повернула стрілки годинника назад, але не можу", - сказала Бенаїссе.

Інші учасниці гурту "No Angels" підтримали свою колегу. Сама Надя Бенаїссе у багатьох інтерв'ю почала виступати на підтримку хворих на ВІЛ/СНІД та ділитися своїм досвідом життя із тяжкою хворобою.

Фото "Німецької хвилі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів